Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo

Meer informatie

Koningstraat 1
7315 HR Apeldoorn


Menukaart van Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo

Laatst bijgewerkt op 05.03.2025
Klassiek gesorteerd
Iedere dag (maandag tot en met zaterdag) ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen.
3 gangen verrassingsmenu van de chef
42,50
4 gangen verrassingsmenu van de chef
52,50
5 gangen verrassingsmenu van de chef
62,50
Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen seizoensmenu. De gerechten op ons seizoensmenu zijn – zoals de naam al zegt – aan het seizoen aangepast. Het actuele seizoensmenu:
Seizoensmenu
42,50
1. Gang Heilbot: zacht gegaarde heilbot | sereh | kefir | zoete aardappel
Alternatief voor 1. Gang Pastrami: runder pastrami | krokante ui | Parmezaanse kaas
2. Gang Zalm: zalmfilet | venkel |dille quiche | Hollandaisesaus
Alternatief voor 2. Gang Eend: eendenborst filet | pommes fondant | rozemarijn met thijm jus
3. Gang Crêpe Suzette: Cointreau | vanille ijs
Broodplankje (2 personen)
Diverse broodjes | honingboter | matbucha
7,50
Makreel
Gerookte makreel | bavarois | mierikswortel | komkommer
17,50
Heilbot (van het seizoensmenu)
Zacht gegaarde heilbot | sereh | kefir | zoete aardappel
17,50
Oesters, per stuk
Per stuk | Fine Claire | rode ui | balsamico
3,75
Carpaccio
Reypenaer kaas | truffelmayonaise | pijnboompitten
17,00
Supplement eendenlever krullen:
7,50
Pastrami (van het seizoensmenu)
Runder pastrami | krokante ui | Parmezaanse kaas
15,50
Gevogelte
Terrine van gevogelte | tuile | tomaat
15,50
Tomaten kokos soep
Gerookte kipfilet
11,50
Champignons de Heerlijckheyt
Champignons | bierbeslag | warme knoflooksaus
12,50
Buikspek
Krokante buikspek | biet | kataifi | appel
17,75
Zalm (van het seizoensmenu)
Zalmfilet | venkel | dille quiche | Hollandaisesaus
29,00
Dorade
Oosters | Paksoi | bundelzwam Extra optie: Doradefilet
28,50
Tournedos
Aardappelgratin | bearnaisesaus
38,50
Eend (van het seizoensmenu)
Eendenborst filet | pommes fondant | rozemarijn met thijm jus
28,50
Runder entrecôte
Aardappelgratin | beurre noisette
32,00
Supplement eendenlever:
10,00
Supplement Zwezerik:
10,00
Supplement friet mayonaise:
5,50
Salade:
5,50
Crêpe Suzette (van het seizoensmenu)
Cointreau | vanille ijs
12,50
Tartelette
Eiwit | citroen
12,50
Crème brûlée
Tonkabonen | amandel
11,00
Kaasplankje
Vijf kaassoorten met bijpassende garnituren
16,00
Espresso Martini
Wodka | Tia Maria | espresso
12,00
Affogato
Espresso | vanille ijs
6,00
Friandises
Vier diverse zoetigheden voor bij de koffie of thee
4,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo is 05.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.