Arunaculinair

Meer informatie

Musketiersveld 315
7327 GV Apeldoorn


Menukaart van Arunaculinair

Laatst bijgewerkt op 05.03.2025
Klassiek gesorteerd
3 GANGEN VERRASSINGSMENU
47,50
4 GANGEN VERRASSINGSMENU
57,50
5 GANGEN VERRASSINGSMENU
67,50
KINOWA
Kinowa | rode bieten | zoete aardappel| pompoen| paprika| kruidenolie| kimchi| perenstroop- vegan
14,50
PROEVERIJ
tonijn | eend | kaltbach-kaas | scampi | ibéricoham | auberginechutney | venkel | kletzenbrood | tomaten | gel van zeekraal
17,50
TONIJN MET KRUIDEN KORSTJE
Tonijn met kruidenkorstje| zalm | oesterblad | rode bieten salade | venkel | radijs-sorbet
15,95
OOSTERSE VOORGERECHTEN
Thais, Indiaas of Sri Lankaans | vis, vlees of vegetarisch
14,75

vegetarisch vegetarisch

CARPACCIO VAN WEIDERUND
Carpaccio van weiderund | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | sla | kruidenolie
15,95
TOMATENSOEP
Huisgemaakte Toscaanse tomatensoep | room | bruschetta-vegan mogelijk
11,75
PAPRIKA CRÈME SOEP
Paprika crème soep | geroosterde paprika | kruidencrème | basilicum-vegan mogelijk
12,90
KALFSWANG
Kalfswang | paddenstoelen | pastinaak | groene asperges | appel
17,50
COQUILLE
Coquille | wilde spinazie | gepofte knoflook | parmezaanschuim | geroosterde amandelen
17,50

vegetarisch vegetarisch

GANZENLEVER
Ganzenlever | cognacpruimen | appel | calvados | saffraan
19,95
RAVIOLI
Ravioli | spinazie | manchego | parmezaan (vegetarisch)
23,50

vegetarisch vegetarisch

VEGETARISCH HOOFDGERECHT
Frans of oosters, samengesteld door de chef
23,50

vegetarisch vegetarisch

GEGRILDE ZALM
Gegrilde zalm | groenten mix | aardappelpuree | witte wijnsaus
28,95

vegetarisch vegetarisch

BLONDE D’AQUITAINE-ENTRECOTE
Blonde d’Aquitaine-entrecote (250 g) | geroosterde groenten | friet | pepersaus |mayonaise
28,50
ZEETONGTJES (500 G)
Zeetongtjes (500 g) | aardappelmousseline | klassieke groentemix | citroenbotersaus
37,50
VIS VAN DE DAG
Vis van de dag | aardappel puree | peulen | peen | venkel | antiboise
27,95
ALBECORE TONIJN
Tonijn | zoete aardappel pure | vadouvan | diverse groenten | tomaten | kappertjes | ansjovissaus
29,95
TOURNEDOS ROSSINI
Tournedos Rossini | gebakken ganzenlever | aardappelpuree | rucola | groenten | maderasaus ( zonder Ganzenlever;€32,50 )
37,50

vegetarisch vegetarisch

EENDENBORST FILET
Eendenborst filet | krokante polenta | geroosterde groenten | gevogeltejus
29,50
RODEMUL,COQUILLE,GAMBA
Rodemul,Coquille,Gamba | knolselderij puree | geglaceerde groenten | beurre blanc
29,95

vegetarisch vegetarisch

HERTEN FILET
Herten filet | rode kool | aardappel pure | paddenstoelen | wild jus
31,50
VEGETARISCH /VEGAN-OOSTERSE WIJZE
Vegetarisch gerecht op oosterse wijze
23,50

vegetarisch vegetarisch

28,00
THAISE KIPCURRY
kip| gebakken saffraanrijst | verse groenten | verse koriander
25,50
SRI LANKAANSE VISCURRY
vis | gebakken saffraanrijst | verse groenten | papadam
27,95
SRI LANKAANSE KIPCURRY
kip| gebakken saffraanrijst | papadam | verse groenten
25,50
THAISE GARNALEN
garnalen | gebakken saffraanrijst | verse groenten | verse koriander
29,50
BIRYANI MET KIP OF LAMSVLEES
Biryani met kip of Biryani mutton
28,50
INDIASE LAMSCURRY
lam| paratha-roti | papadam | verse groenten
27,50
VEGAN BIRYANI
Biryani met verse groente
29,50
LIMOEN CHEESECAKE
Limoen Cheesecake | rabarber | vanille-ijs
13,50
OOSTERSE CRÈME BRÛLÉE
Oosterse crème brûlée | boomgerijpte mango | kokosmelk | kaneel | kardemom | semolina
13,50
TIRAMISU A LA CHEF
Tiramisu A La Chef | advocaat creme | vanilla ijs | crumble van hazel noten
13,50
DESSERT DU CHEF
samengestelde huisgemaakte patisserie
15,50
CHOCOLADEMOUSSE
Chocolademousse | mix van witte en pure chocolade | peer | dragon yoghurt-ijs
13,50
BUITENLANDSE KAASSOORTEN
noten | kletzenbrood | dadels | appelstroop (Suggestie voor bij de kaasplank: Churchill’s vintage port | tawny port)
16,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Arunaculinair is 05.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.