Vlaamsch Broodhuys

Meer informatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 64
1054 BR Amsterdam


Menukaart van Vlaamsch Broodhuys

Laatst bijgewerkt op 31.01.2025
Klassiek gesorteerd
Christophe pavé
met huisgemaakte salade
10,75
Christophe pavé met jam
12,95
Christophe pavé met pasta
12,95
Kistje met hartigheid
Overheerlijke samenstelling van verschillende boterhammen van Dimitri. Perfect voor thuis of op kantoor
57,15
Kistje met zoetigheden
Heerlijk assortiment met vijf verschillende zoetigheden. Perfect voor een feestje, lekker voor thuis of op kantoor
37,40
Boterham boeren kipsalade
Met ras el hanout kruiden en rucola op Christophe pavé brood
10,25
Boterham boerenkaas
Met rauwmelkse boerenkaas en rucola op Christophe pavé brood
10,25
Boterham eiersalade met truffel
Huisgemaakt van gekookte scharreleieren met creme fraiche, mayonaise en truffeltapenade
10,25
Boterham gerookte zalm
Met roze pepers, limoenzeste en pittige mierikswortelsaus op Christophe Pavé brood
12,95
Boterham makreelsalade
Met rillette van makreel en rucola op Christophe pavé brood
10,25
Boterham mediterrane tonijnsalade
Met mediterrane bonito tonijnsalade en rucola op Christophe pavé brood
10,25
Boterham avocado feta
Met limoen, zwarte peper, fetakruimels, krokante zaadjes en nootjes op volkoren zuurdesembrood
12,95
Grand-mère volkoren heel
Traditioneel volkorenbrood, met zuurdesem bereid van 'campremy' tarwe gemalen op molenstenen
13,95
Grand-mère volkoren half
Traditioneel volkorenbrood, met zuurdesem bereid van 'campremy' tarwe gemalen op molenstenen
7,40
Grand-mère wit heel
Traditioneel witbrood, met zuurdesem bereid van 'campremy' tarwe, gemalen op molenstenen
11,95
Grand-mère wit half
Traditioneel witbrood, met zuurdesem bereid van 'campremy' tarwe, gemalen op molenstenen
6,35
Grand-mère meergranen heel
Traditioneel meergranenbrood, met zuurdesem bereid van campremy tarwe, maïs, gierst, haver, sesamzaad, lijnzaad en mout gemalen op molenstenen. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en geplette haver
7,75
Grand-mère meergranen half
Traditioneel meergranenbrood, met zuurdesem bereid van campremy tarwe, maïs, gierst, haver, sesamzaad, lijnzaad en mout gemalen op molenstenen. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en geplette haver
4,50
Rogge-krenten brood
Frans roggebrood boordevol met de fijnste zwarte krenten uit Griekenland en met zuurdesem gefermenteerd
7,10
Speltbol
Volkorenspeltbrood volgens traditie met een korst van speltvlokken. Met zuurdesem gefermenteerd
5,75
Campremy baguette
Echte Franse baguette, met goudgele kruim en knapperige korst. Bereid volgens de 'pousse lent' methode
4,30
Christophe pavé
Zeer aromatisch vierkant tarwebrood met roggedesem en mout, gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen, bereid volgens de 'pousse lent' methode
5,50
Meerzaden pavé
Bruinvierkant broodje van 'campremy' tarwe, zonnebloempitten, sesamzaadjes, geel en bruin lijnzaad, mout en roggebloem. Bereid volgens de 'pousse lent' methode
4,50
Focaccia rozemarijn
Platbrood van 'Campremy' Tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout
8,95
Focaccia tomaat rond
Platbrood van 'Campremy' tarwe met verse tomaat, kaas, Kalamata olijven en zeezout
8,95
Appelkoek
Bladerdeeg met jonagold appelmoes
4,30
Lemon shortcake
Citroencrème met een krokante bodem
3,80
Muffin appel-kaneel
Zachte muffin met verse appelstukjes en kaneel
4,30
Muffin vanille
Zachte muffin met vanille
4,30
Brownie
Heel veel pure chocolade, geroosterde pecannoten, lekker smeuïg
4,75
Citroen-crèmetaartje
Volgens origineel Frans receptuur in krokante bodem met eiwitschuim afgebrand
6,90
Frambozentaartje
Rumiloba' frambozen als een flan gebakken in een krokante bodem
6,90
Mango taartje
Krokant taartje met crème suisse, kokos en verse mango
6,90
Perentaartje
Zachte 'comice' peer met een amandelcrème cake gebakken
6,90
Rabarber framboos taartje
Rabarber en frambozen in krokante bodem met boterkruimel overbakken
6,90
Rood fruittaartje
Krokant taartje met crème suisse en een mix van rode bessen
6,90
Chocoladebroodje
Originele viennoiserie met pure chocolade
3,25
Croissant
Originele pastrie waarin 'beurre de Charente' uit de Vendée is verwerkt
3,00
Kaasragoûtbroodje
Kaasragoût gemaakt van Goudse boerenkaas in bladerdeeg met Spaanss peper en platte peterselie
4,30
Saucijzenbroodje
Roomboter bladerdeeg saucijzenbroodje met gekruid kalfsgehakt en specerijen
4,90
Scone met clotted cream en jam
Met jam en clotted cream volgens Vlaams recept
6,50
Worstenbroodje
Kruidige chipolata worst opgerold in een zacht rijk brooddeeg
4,90
Aardbeienjam
Natuurlijke vruchtenjam handgemaakt door callas confiture
8,05
Bosvruchtenjam
Natuurlijke vruchtenjam handgemaakt door callas confiture
8,05
Frambozenjam
Natuurlijke vruchtenjam handgemaakt door callas confiture
8,05
Abrikozenjam
Natuurlijke vruchtenjam handgemaakt door callas confiture
8,05
Kriekjam
Natuurlijke vruchtenjam handgemaakt door callas confiture
8,05
Rabarberjam
Natuurlijke vruchtenjam handgemaakt door callas confiture
8,05
Rinse appelstroop
Ambachtelijke appelstroop
6,95
Witte chocoladepasta
Ambachtelijke witte chocoladepasta
8,50
Hazelnootpasta
Ambachtelijke hazelnootpasta
8,50
Chocolade-hazelnootpasta
Ambachtelijke chocolade hazelnootpasta
8,50
Chocoladepasta
Ambachtelijke chocoladepasta
8,50
Pindakaas
Ambachtelijke pindakaas uit de keuken van de Pindakaasmakerij
8,50
Pindakaas met cashew
Ambachtelijke pindakaas met cashewnoten zonder palmvet en toegevoegde suikers
8,50
Pindakaas met honing-chili
Ambachtelijke pindakaas met honing-chili
8,50
Bloemenhoning
8,75

vegetarisch vegetarisch

Boerenkip salade
Huisgemaakt van op lage temperatuur en langzaam gegaarde boerenkippendijen met raz el hanout kruiden, crème fraîche en mayonaise
5,60
Mediterane tonijnsalade
Huisgemaakt van met de lijn gevangen Bonito tonijn van Ortiz, verse kruiden en mayonaise
5,60
Ei-truffelsalade
Huisgemaakt van gekookte scharreleieren met crème fraîche, mayonaise en truffeltapenade
5,60

De bewerkingsstatus van de menukaart van Vlaamsch Broodhuys is 31.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.