Viswinkel Peter Tol

Meer informatie

Oostelijke Handelskade 1041
1019 BW Amsterdam


Menukaart van Viswinkel Peter Tol

Laatst bijgewerkt op 31.01.2025
Klassiek gesorteerd
Combi menu kibbeling
9,95
Combi menu torpedo garnalen
9,75
Combi menu inktvis
9,75
Combi menu kibbeling in Thaise sesamsaus
Met bosui en gedroogde uitjes
9,95
Combi menu mosselen
9,75
Combi menu gamba's
9,95
Combi menu visfriet
9,75
Combi menu krab claws
9,75
Gebakken heekfilet
Met saus naar keuze, per stuk
6,95
Gebakken gamba's
Met saus naar keuze, 150 gram
8,50
Gepaneerde gamba's
150 gram
8,50
Gebakken inktvisringen
Met saus naar keuze, 150 gram
4,95
Gebakken kabeljauw kibbeling 150 gram
Met saus naar keuze
5,85
Gebakken kabeljauw kibbeling 250 gram
Met saus naar keuze
9,00
Gebakken kabeljauw kibbeling 500 gram
Met saus naar keuze
16,95
Gebakken kabeljauwfilets
Met saus naar keuze
7,95
Gebakken mosselen
Met saus naar keuze, 150 gram
4,95
Gebakken kabeljauw krullen
Met saus naar keuze, 150 gram
6,95
Gebakken torpedo garnalen
Met saus naar keuze, 150 gram
5,50
Gebakken visfriet
Met saus naar keuze, 150 gram
4,25
Gebakken viskoek
Met saus naar keuze. Let op, prijs is per stuk
2,25
Gebakken krab claws
Met saus naar keuze, 150 gram
4,75
Gebakken Hollandse garnalenkroket
(Freek Schilder) Let op, prijs is per stuk
3,95
Gebakken Hollandse garnalenkroket Holtkamp
Let op, prijs is per stuk
5,25
Bakje friet
4,50
Portie aardappelen
4,50
Fish and chips
met heekfilet
11,50
Fish and chips
met kabeljauwfilet
12,50
Broodje haring
4,95
Broodje viskoek
Met saus naar keuze
3,10
Broodje makreel filet
5,25
Broodje gegrilde tonijn
Op Japanse wijze
8,95
Broodje gerookte palingfilet
9,95
Broodje gerookte zalm stukjes
6,95
Broodje gerookte zalmsnippers
5,50
Broodje Hollandse garnalen
8,95
Broodje krabsalade
5,50
Broodje king krab salade
5,50
Broodje grote roze jumbo garnalen
Met of zonder cocktailsaus
5,85
Broodje Hollandse garnalen croquet
4,95
Broodje Hollandse garnalenkroket Holtkamp
5,95
Broodje makreel paté
5,25
Broodje Italiaanse makreelsalade
5,25
Broodje pure zalmsalade
5,25
Broodje tonijnsalade
5,25
Broodje tonijn en olijf salade
5,25
Broodje garnalen krabsalade
5,50
Broodje haringsalade
4,60
Broodje haring in dille
4,60
Broodje kibbeling
Gepaneerde en gefrituurde stukjes witte vis met een saus naar keuze
5,95
Broodje gegrilde zalm
8,50
Broodje kabeljauw krullen
Pistolet met kabeljauw
5,85
Broodje gebakken inktvisringen
4,85
Broodje kabeljauw burger
Met saus naar keuze
Broodje zalmsalade en rode zalm
Rustieke bol
Broodje schol krullen
Pistolet met schol
Broodje gebakken tongfilets
Saus naar keuze
Haring
1 stuk. Vers gesneden haring
3,75
Vier haringen
4 stuks. Vers gesneden haring
13,50
Haringschotel
8 stuks. Feestelijk opgemaakt in stukjes of aan de staart
27,00
Luxe visschotel
Schotel met rivierkreeftvlees, gerookte makreelfilet, zalmsalade, gerookte zalm en palingfilet
26,95
Lunchhapje
Hapje met zalmsalade, makreelfilet, gerookte zalm en roze jumbo garnalen
4,95
Italiaans lunch hapje
5,50
Klein zalmsalade
4,95
Tongfilet schotel
met Surinaamse mie
9,95
Zuiderzeeschotel
Schoteltje met rivierkreeftvlees, gerookte makreelfilet, zalmsalade, gerookte zalm en palingfilet
Zalmsalade
Wrap met zalm en roomkaas
Per stuk
5,80
Wrap met zalm en notentapenade
Per stuk
5,80
Wrap met Hollandse garnalen
Per stuk
5,80
Wrap met gegrilde tonijn
Per stuk
Wrap met Spaanse tonijn
Wrap Denemarken met tonijn
Wrap met gamba's
Per stuk
Licht gegrilde tonijn
10,95
Licht gegrilde zalm
9,95
Japans hapje met garnaal
Zacht gestoomd deegjasje gevuld met garnaal en een Japans sausje. Zes stuks
6,50
Tonijntartaar
Tonijntartaar met cashewnoten, tomaten chutney en mangosaus
8,75
Bakje sashimi, zalm en tonijn
18,50
Sashimi zalm 250 gram
15,50
Sashimi tonijn 250 gram
24,95
Speciale gilladeau oesters
1 stuk. Maatvoering nummer 4. De schelp is mooi wit en van prachtig parelmoer. De smaak is kruidig, zoet en zout tegelijk met een hazelnootaroma. De oester is harmonieus vlezig, mals en krokant tegelijk
4,50
Speciale gilladeau oesters
12 stuks. Maatvoering nummer 4. De schelp is mooi wit en van prachtig parelmoer. De smaak is kruidig en zoet en zout tegelijk, met een hazelnootaroma. De oester is harmonieus vlezig, mals en krokant tegelijk.
49,50
Platte Zeeuwse oesters
1 stuk. Maatvoering 4. Deze oester heeft stevig visvlees en een jodiumachtige en romige smaak. De naam geeft het al aan, de oester is plat en rond van vorm. Het duurt maar liefst vijf jaar tot deze oester groot genoeg is voor consumptie
3,70
Platte Zeeuwse oesters
12 stuks. Size 4. Deze oester heeft stevig visvlees en een jodiumachtige en romige smaak. De naam geeft het al aan, de oester is plat en rond van vorm. Het duurt maar liefst vijf jaar tot deze oester groot genoeg is voor consumptie
38,50
Speciale geay oesters
1 stuk. Maatvoering nummer 3. De smaak van deze oester heeft een bijzondere balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een smaak die lang in de mond blijft hangen
3,50
Speciale geay oesters
12 stuks. Maatvoering nummer 3. De smaak van deze oester heeft een bijzondere balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een smaak die lang in de mond blijft hangen
36,00
Fines de Claires du cap Horn
1 stuk. Maatvoering nummer 3. Het komen en gaan van deze zee zorgt ervoor dat het water altijd zuiver is, wat een jodiumachtige smaak geeft aan de oester
2,90
Fines de Claires du cap Horn
12 stuks. Maatvoering nummer 3. Het komen en gaan van deze zee zorgt ervoor dat het water altijd zuiver is, wat een jodiumachtige smaak geeft aan de oester
32,50
Zeeuwse creuses
1 stuk. Maatvoering nummer 2. De schelp is goed gevuld en het visvlees is op smaak door zijn uitgebreide smaakpalet
2,75
Zeeuwse creuses
12 stuks. Maatvoering nummer 2. De schelp is goed gevuld en het visvlees is op smaak door zijn uitgebreide smaakpalet
29,95
Speciales Krystale
1 stuk. Maatvoering nummer 3. Deze oester draagt uw smaakpapillen uit tot het uiterste. U proeft zoet en zout tegelijk. Door de combinatie van noot en jodium en de knapperigheid van het vlees kunt u deze oester niet weerstaan
4,20
Speciales Krystale
12 stuks. Maatvoering nummer 3. Deze oester draagt uw smaakpapillen uit tot het uiterste. U proeft zoet en zout tegelijk. Door de combinatie van noot en jodium en de knapperigheid van het vlees kunt u deze oester niet weerstaan
47,95
Rustieke bruine bol
1,00
Rustieke witte bol
1,00
Zacht wit broodje
1,00
Wit pistoletje
1,00
Bruin pistoletje
1,00
Tongfilets-schotel
Met Surinaamse mie met Thaise sesamsaus. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
10,95
Noorse ovenschotel
Kabeljauw en gamba's, aardappel gratin, groentes en kaas-chillisaus. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
10,95
Tongrolletjes met garnalensaus
Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
10,95
Truffelpasta met gamba's en rivierkreeftvlees
Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
10,95
Surinaamse mie
Met kabeljauw en garnalen. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
10,95
Spaanse paella
Met diverse zeevruchten. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
10,95
Mie met gamba's
In witte wijnsaus. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
Zalmschotel
Met gegrilde groenten. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
Heilbot-schotel
Met bearnaisesaus, rivierkreeftvlees en aardappelgratin en groentes. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
Zalmasperge-schotel
Met Hollandaisesaus en krieltjes. Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
Kabeljauwlasagne
Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen
Tonijnlasagne
Bij koude levering is het van belang om het gerecht in een voorverwarmde oven op 160 graden 25 a 30 minuten op te warmen

De bewerkingsstatus van de menukaart van Viswinkel Peter Tol is 31.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.