Ventuno Skylounge

Meer informatie

Amstelvlietstraat 4
1096 GG Amsterdam


Menukaart van Ventuno Skylounge

Laatst bijgewerkt op 24.01.2025
Klassiek gesorteerd
Focaccia al Pomodoro
Huisgemaakte olijven focaccia geserveerd met boter, oude balsamico en tomaat concassé
9,00
Pane Carasau
Krokant Sardijns Paper Bread met cashew pesto spread
8,00
Truffelsteak Tartaar
Handgesneden, gemarineerde ossenhaas tartaar met verse truffel
25,00
Heirloom Burrata
Met Coeur de Boeuf tomaten, tomatencrème en 20 jaar oude Balsamicoazijn
21,00
Citroen Krokante Calamares
Gebakken inktvisringen met huisgemaakte citroendip
18,00
Toscaanse Vitello Tonnato
Gegrild, gepekeld kalfsvlees met tonnato saus en verse blauwvintonijn
25,00
Salade van watermeloen en tomaten
Gemarineerde watermeloen, aangevuld met tomaten, verse koriander, aromatische munt en Taggiasca olijven
15,00
Romige kreeften Bisque
Met sappige kreeftstukjes en afgewerkt met een toefje slagroom
19,00
Seafood Plateau
Een decadent aanbod van schatten uit de oceaan waaronder kreeft, oesters, kokkels, mosselen en Carabinero garnalen
119,00 voor 2 personen
229,00 voor 4 personen
Kaviaar experience
Fijne, luxe parels geserveerd met blini's, gerookte zalm, crème fraîche, eimimosa en bieslook
60,00 voor 10 gr
150,00 voor 30 gr
Kaviaar proeverij
Een heerlijke proeverij met drie exquise kaviaars: Osietra Classic, Beluga Royal Amur, en Imperial Gold
190,00
Champagne Kaviaar Oesters
Oesters overgoten met oesterchampagne schuim en verse kaviaar
45,00
Oesters
Proef de essentie van de oceaan met een keuze uit Zeeuwse Creuse of Ierse Mór oesters geserveerd in drie bereidingen
24,00 voor drie
45,00 voor zes
Wagyu carpaccio
Flinterdunne plakjes van het fijnste A5 Wagyu-rundvlees
49,00
+Verse truffel toevoegen
12,00
Kreeft Spaghetti
Spaghetti met een saus van bisque en een halve kreeft
49,00
Ravioli met truffel en champignons
Huisgemaakte gevulde pasta met, duxelles de Cepes, romige champignonsaus en verse truffel bovenop
29,00
Klassieke carbonara
Met romig eigeel, parmezaan en guanciale
33,00
+Kaviaar toevoegen
39,00
Spaghetti Polpette della Nonna
Iconische Italiaanse gehaktballen in oma's tomatensaus, en met geraspte Parmezaanse kaas
31,00
Risotto alla Zucca
Romige pompoenrisotto doordrenkt met sinaasappel, goud geroosterde amandelen en gebruinde boter
26,00
Luxe zeevruchtenpasta
Een rijke zeevruchtenpasta met sappige langoustines, gambas en vongole
39,00
Parmezaanse Aardappelen
Krokante aardappelen met gesmolten parmezaan, en truffelmayonaise
12,00
Verse truffel toevoegen
12,00
Gegrilde seizoensgroenten
Seizoensgebonden groenten van de Josper
14,00

vegetarisch vegetarisch

Panzanella Salade
Een verfrissende mix van kerstomaatjes, knapperige croutons en pittige Taggiasca-olijven
11,00
Hazelnoot Asperges
Gegrilde asperges met geroosterde hazelnoten
15,00
Romige spinazie
Spinazieblaadjes in een rijke roomsaus
12,00
Bistecca alla Fiorentina
Traditioneel op houtskool gegrilde Toscaanse T-bone steak van 1,4 kg+
189,00
+Verse truffel toevoegen
24,00
Tagliata
Gegrilde rib-eye met parmezaan en 20 jaar oude balsamico azijn
53,00 +Verse truffel toevoegen
12,00
Lamsrack
Gegrilde lamsrack met erwtenpesto en rode wijnsaus
52,00
Flat Iron Steak
Gegrilde steak met truffelsaus
49,00 Verse truffel toevoegen
12,00
Zwaardvis Spumante
Gegrilde zwaardvis met een zijdezachte spumante saus
39,00
Kreeft Thermador
Malse kreeft met hollandaisesaus, Parmezaanse kaas en een frisse citroenmayonaise.
39,00 voor de helft
72,00 voor heel
Zeebaars
Gegrilde Zeebaarsfilet met een delicate saffraansaus
35,00
Smeltende Melanzane
In de oven geroosterde aubergine met gesmolten Provolone en Parmezaanse kaas
21,00
Short-Ribs
Langzaam gegaarde ribbetjes van het bot met kalfsvlees & tomatenjus
35,00
Kip Parmigiano
Langzaam gegaarde gepaneerde kip met marinara saus, tomatencrumble en Parmezaanse kaas
29,00
Tiramisu met espresso
Fusie van rijke koffie, zoete dulce de leche en zachte mascarponecrème gelaagd tot in de perfectie
16,00
Chocolade Sigaar
Combinatie van gerookte thee en vanille met decadente chocolademousse
19,00
Vanille & Sinaasappel Taartje
Met Licor 43, Italiaanse merengue, en huisgemaakte sinaasappel vanille sorbet
15,00
Sgroppino Belvedere
VENTUNO'S signature sorbet met spumante en Belvedere wodka
18,00
Ventuno's Amalfi Magnum
Een verfrissende parfait van Amalfi citroen, basilicum, olijfolie, macadamia, bedekt met witte chocolade
15,00
Ferrero Rocher
Een decadente mix van knapperige praliné, karamel, biscuit, hazelnoten en heerlijke chocolade (Dit dessert is voor twee personen)
29,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Ventuno Skylounge is 24.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.