Studio/K

Meer informatie

Timorplein 62
1094 CC Amsterdam


Menukaart van Studio/K

Laatst bijgewerkt op 23.01.2025
Klassiek gesorteerd
Gegrilde Spitskool
met gekarameliseerde appels en crème van limabonen en balsamico-glaze
8,50
Tomatentartaar
van campari-tomaten, kappertjes en verse kruiden, geserveerd met vadouvancrème en Turks brood
8,50
Miso-portobello
gevuld met tofu en prei, op een crème van kimchi
8,50
Romige paddenstoelenrisotto
met doperwten, kastanjechampignons en geroosterde pompoen
16,50
Geroosterde bloemkool in Parmezaansaus
geserveerd met crushed truffelaardappelen en een mosterdvinaigrette
18,00
Harissaburger
gekruid met ras el hanout, geserveerd op een spinaziebol met geroosterde aubergine, harissamayonaise, frisse komkommersalade en fri
16,50
1,00 + met kaassaus
Salade met geroosterde najaarsgroenten
met wortel, zoete aardappel, pastinaak, spinazie, ingelegde chioggiabiet, gefrituurde kikkererwten en pompoenpitten
12,50
1,00 + met gorgonzola
Geroosterde peer met pistachecrumble
met rabarbercompote en gesuikerde venkelzaadjes
8,50
Pruim-tarte tartin
met tijm en een bolletje vanille-ijs
8,50
Portie friet met mayonaise
4,00
Huisgemaakte soep v/d dag
geserveerd met brood
7,00
Borrelplank
camembert, dip van limabonen, aioli, Amsterdamse uitjes, cornichons en appelstroop, geserveerd met Turks brood
8,50
Grilled pointed cabbage
with caramelized apples, lima bean cream and balsamic glaze
8,50
Tomato tartare
made with Campari tomatoes, capers, fresh herbs, served with vadouvan cream and Turkish bread
8,50
Miso-portobello
stuffed with tofu and leek, on a kimchi cream
8,50
Creamy mushroom risotto
with peas, chestnut mushrooms, and roasted pumpkin
16,50
Roasted cauliflower in Parmesan sauce
served with crushed truffle potatoes and a mustard vinaigrette
18,00
Harissa-burger
spiced with ras el hanout, served on a spinach bun with roasted eggplant, harissa mayonnaise, fresh cucumber salad, and fries
16,50
1,00 with cheese-sauce +
Salad with Roasted Autumn Vegetables
with carrot, parsnip, spinach, pickled chioggia beet, fried chickpeas, and pumpkin seeds
12,50
1,00 + with gorgonzola
Roasted pear with pistachio crumble
with rhubarb compote and candied fennel seeds
8,50
Plum-tarte tartin
with thyme and a scoop of vanilla
8,50
Portion of fries with mayonaise
4,00
Homemade soup of the day
served with bread
7,00
Snack platter
amembert, butter bean dip, aioli, pickled onions, pickles and apple syrup, served with Turkish bread
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Studio/K is 23.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.