San Lok

Meer informatie

Johan Huizingalaan 306
1065 JN Amsterdam


Menukaart van San Lok

Laatst bijgewerkt op 28.01.2025
Klassiek gesorteerd
6,50
Tomatensoep
(ook vegetarisch verkrijgbaar)
6,50

vegetarisch vegetarisch

Wantonsoep
(met deegkussentjes van kip)
7,00
Sui kau soep
(met deegkussentjes van garnalen)
8,00
Sun lat soep
(zoetzure pikante soep, met kip of vegetarisch)
7,00

vegetarisch vegetarisch

Ha kau
(gestoomde garnalenpasteitjes) (ca. 15 min)
7,50
Siu mai
(gestoomde varkensvleespasteitjes) (ca. 15 min of gebakken)
6,00
Mini loempia's
(6 stuks) met saus
6,00
Medium loempia's
(3 stuks) met saus
6,00
Pangsit goreng
7,00
Dim sum mix gestoomd
(2x ha kau, 2x siu mai) (ca. 15 min)
7,00
Dim sum mix gebakken
(2x pangsit, 2x mini loempia's, 2x siu mai)
7,00
Kantonese biefsaté
9,50
Saté ajam
(kippenvlees)
7,00
Pisang goreng
6,00
Kroepoek
3,00
Tjap tjoy met kip
19,50
Kip kerrie
19,50
Babi pangang mager
19,50
For nam
(babi pangang spek)
21,00
Foe yong hai met kip
19,50
Kantonese koe lo kai
19,50
Kip met tausie saus
19,50
Kip met broccoli
19,50
Cha siu
(mager varkensvlees gemarineerd in hoisinsaus, sojasaus, sesamolie, gember en knoflook. Het geroosterde vless wordt voor het serveren gelakt met honing.)
21,00
Kies uit de soepen aan de linkerkant, voor- en bijgerecht en de klassiekers
30,00
4 stuks mini loempia's en 2 stokjes yakitori
met patat en een bolletje ijs (smaak naar keuze)
16,50
Singapore style gewokt
met cha siu-reepjes en garnaaltjes, kerriekruiden en verse pepertjes
18,00
Yeung Chow
(de zachte versie van de Singapore-style, ook met reepjes cha siu en garnaaltjes, maar zonder kerrie en pepertjes)
18,00
Traditioneel geroosterde Peking eend
met flensjes en groenten. Geserveerd met gestoomde flensjes, fijngesneden groenten en lekkere lichtzoetige hoisinsaus. Heerlijk om er op uw bord rolletjes naar eigen smaak van te maken.
27,00

vegetarisch vegetarisch

Peking eend
(zonder botjes)
25,00
Peking eend
(zonder botjes) met gemengde groente
25,00
Peking eend
(zonder botjes) met Chinese champignons
25,00
Kantonese tjap tjoy
(met pak choi, broccoli, tofoe en Chinese champignons)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Ma Pho Tofoe
(zachte tofoeblokjes met pikante saus)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Gebakken tofoeblokjes
met tausisaus en div. groenten
19,50

vegetarisch vegetarisch

Gebakken tofoeblokjes
met pikante Szechuan saus en div. groenten
19,50

vegetarisch vegetarisch

Yu xiang aubergine
(chilipeper-tuinbonenpasta, gember, knoflook en lente-ui)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Tippan-gerechten worden kort, in een gloeiendhete wok bereid, waarna ze worden geflambeerd met cognac en afgeblust met een lichtpikante sojasaus. Daarna worden ze op een tippan (een zeer hete gietijzeren schaal) opgediend, opdat ze hun typische, oriëntaalse smaken en geuren tot het laatst behouden.
Tippan gemengd vlees
(kip, cha siu* en biefstuk)
27,00
Tippan gesneden biefstuk
27,00
Tippan garnalen
27,00
Szechuan is een provincie in het zuidwesten van China, waar men lange, strenge winters kent. Om warm te blijven eet men er vrij pikant. Daardoor staat de keuken van Szechuan bekend om haar pittige en geurig gekruide gerechten met toch een verfijnde smaak
Kip
met Szechuan saus
21,00
Biefstuk
met Szechuan saus
23,50
Garnalen
met Szechuan saus
25,50
Uit Szechuan is de beroemde gon bao-saus afkomstig: een pikante tong prikkelende saus waarin chili, knoflook, geraspte gember, een pepertje, iets rijstazijn en kruiden zijn verwerkt. Mysterieus en aards.
Kip met gon bao saus
21,00
Biefstuk met gon bao saus
23,50
Garnalen met gon bao saus
25,50
Tjiew jim-gerechten zijn een Kantonese specialiteit, bereid met ‘de vijf hemelse kruiden’ (kaneel, steranijs, szechuanpeper, venkel en kruidnagel) en knoflook.
Tjiew jim kai
(gepaneerde kipfilet)
21,00
Tjiew jim yu
(gepaneerde victoriabaarsfilet)
23,50
Kappa maki
(komkommer, 6 stuks)
5,00
Kani maki
(crab sticks, 6 stuks)
5,00
Avocado maki
(avocado 6 stuks)
5,00
California uramaki
(avocado, komkommer, crabstick en viskuit, 8 stuks)
9,00
Crispy wakame roll
(avocado, komkommer, crab stick en Japanse zeewier, 8 stuks)
9,00
Uramaki mix
(4 California rolls en 4 crispy wakame rolls)
9,50
Tempura shrimp roll
(met garnalen, 8 stuks)
13,00
Tempura shrimp royal roll
(met o.m. garnalen, avocado en viskuit, 8 stuks)
16,00
Veggie roll
9,00

vegetarisch vegetarisch

Edamame
(licht gezouten sojaboontjes)
4,50
Wakame salade
(Japanse zeewiersalade met avocado en massago)
7,50
Yakitori
(2 stokjes gegrilde kipsaté)
8,00
Tori niku
(gegrilde kippendijfilets (ca. 100 gram)
8,00
Hotategai
(2 coquilles Saint-Jacques gegrild met saké & sojasaus)
8,50
King prawn
(met schil en kop gegrilde reuzegarnaal)
19,50
Gyoza
(4 Japanse kippasteitjes)
8,00
Gegrilde courgettes, champignons en taugé
9,00
Shake
(gegrilde zalmfilet)
10,00
Victoriabaarsfilet
(ca.100gram)
10,00
Ika kushi
(inktvis 2 stuks)
9,00
Ebi
(6 gegrilde garnalen)
12,00
Eendenborstfilet
(gegrilde plakjes eendenborst ca. 200 gr)
15,00
Gyu niku
(ca.100 gram) Gegrilde blokjes haasbiefstuk
13,00
Tournedos
(ca.100 gram)
14,00
Ribeye
(ca.100 gram)
14,00
Ramu niku
(lamsracks 2 stuks)
9,00
Op de teppanyaki-plaat gebakken rijst met kip
7,00
Op de teppanyaki-plaat gebakken rijst met garnalen
8,50
Op de teppanyaki-plaat gebakken rijst
7,00
FUSIONMENU 1
30,00
1. Gang kippensoep
Alternatief voor 1. Gang Kappa maki (komkommer)
2. Gang Mini loempia’s (4 stuks)
Alternatief voor 2. Gang Gyoza (Japanse kippasteitjes 3 stuks)
3. Gang Yu xiang aubergine (chilipeper-tuinbonenpasta, gember, knoflook en lente-ui)
Alternatief voor 3. Gang Tori niku (op de teppanyakiplaat gegrilde kippendijfilets met champignons, courgettes en taugé)
FUSIONMENU 2
32,50
1. Gang Wantonsoep (met deegkussentjes van kip)
Alternatief voor 1. Gang California uramaki (avocado, komkommer, crabstick en viskuit, 4 stuks)
2. Gang Tori niku (op de teppanyakiplaat gegrilde kippendijfilets)
Alternatief voor 2. Gang Yakitori (2 stokjes gegrilde kipsate)
3. Gang Biefstuk in Szechuansaus
Alternatief voor 3. Gang Gyu niku (gegrilde blokjes biefstuk met champignons, courgettes en taugé)
FUSIONMENU 3
39,50
1. Gang Wakame salade (Japanse zeewiersalade met avocado en massago)
Alternatief voor 1. Gang Sun lat soep (zoetzure pikante soep, met kip of vegetarisch)
2. Gang Dim sum mix (gestoomde ha kau en siu mai)
Alternatief voor 2. Gang Crispy wakame roll (sushi gerold in zeewier, 4 stuks)
3. Gang Ebi (4 gegrilde garnalen)
Alternatief voor 3. Gang Shake (plakjes gegrilde zalm)
4. Gang Tippangerecht naar keuze (met garnalen, gesneden biefstuk of gemengd vlees)
Alternatief voor 4. Gang Traditioneel geroosterde Peking eend (met gestoomde flensjes, de bijbehorende hoisin-saus en dungesneden groenten)
FUSIONMENU 4
45,00
1. Gang Sui kau soep (met deegkussentjes van garnalen)
Alternatief voor 1. Gang Tempura shrimp roll (4 sushi’s met garnalen)
2. Gang Edamame (lichtgezouten sojaboontjes)
Alternatief voor 2. Gang Wakame salade (Japanse zeewiersalade met avocado en massago)
3. Gang Pangsit goreng
Alternatief voor 3. Gang Dim sum mix (gestoomde ha kau en siu mai)
4. Gang Gyu niku (ca.100 gram)
Alternatief voor 4. Gang Ramu niku (2 gegrilde lamsracks)
5. Gang Tjiew jim gerecht naar keuze
Alternatief voor 5. Gang Tippangerecht naar keuze

De bewerkingsstatus van de menukaart van San Lok is 28.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.