Roberto's Restaurant Amsterdam

Meer informatie

Apollolaan 138
1077 BG Amsterdam


Menukaart van Roberto's Restaurant Amsterdam

Laatst bijgewerkt op 27.02.2025
Klassiek gesorteerd
Bij Roberto’s – waar iedere maaltijd een ervaring is - omarmen wij de ware geest van de Italiaanse keuken. In Italië verlopen maaltijden langzaam, van antipasti tot pasta, hoofdgerecht en dessert. Het gaat om balans, smaak en samenzijn.Kies uit onze Italiaanse klassiekers, Signature Duo of Ultimate Feast voor een complete Italiaanse ervaring. Buon appetito!
Italiaanse klassiekers
Kies een voorgerecht + pastagerecht van ons à la carte menu
35,00
Kenmerkend Duo
Kies een voorgerecht of pastagerecht + hoofdgerecht van ons à la carte menu
45,00
Ultiem Italiaans Feest
Ga op een complete Italiaanse culinaire reis door een voorgerecht + pasta of hoofdgerecht + dessert te kiezen van ons à la carte menu
55,00
Carpaccio Cipriani
Het klassieke recept van Harry’s Bar in Venetië uit de jaren vijftig: dungesneden rauw rundvlees, Cipriani saus
23,00
Burrata alla Roberto’s
Burrata met ansjovis, peterselie en Taralli kruimels
20,00
Ribollita Toscana
Toscaanse bonensoep met wintergroenten
18,00
Parmigiana di Melanzane alla Napoletana
Gebakken en gesneden plakjes aubergine gelaagd met tomatensaus, buffalo mozzarella, Parmezaanse kaas en broodkruimels
21,00
Calamari arrosto
Geroosterde inktvis, kikkererwten, nduja crème, knapperig brood, citroen
22,00
Penne alla Norma
Sicilië’s meest geliefde pasta, intens als een opera van Bellini: penne met tomaten, aubergines, gezouten ricotta, basilicum
21,00
Tortello di braciola
Verse pasta gevuld met pittige runder-ragù, peterseliesaus,Parmigiano Reggiano
26,00
Risotto ai Pioppini
Risotto met geroosterde Pioppini-paddenstoelen, reductie van Montepulciano
24,00
Spaghetti alle Vongole
De absolute klassieker uit Campanië! Spaghetti met venusschelpen, extra vergine olijfolie, knoflook, chilipepers
25,00
Pizzoccheri della Valtellina
Versgemaakte boekweit pasta, gebakken groenten, Taleggio kaasfondue, parmezaanse kaas, peper
23,00
Spigola al cartoccio
Gebakken zeebaars, cherrytomaatjes, kappertjes, olijven, knoflook, citroen, peterselie, aardappelen, rode uiensalade
35,00
Pollo alla cacciatora
Kip “alla Cacciatora” met uien, kruiden, tomaten, wijn, olijven
31,00
Guancia al Barolo
Gestoofde kalfswang in Barolo wijn, aardappelcrème
34,00
Cotoletta Milanese
Gepaneerde, gefrituurde kalfskotelet op het bot, een salade van rucola, parmezaanse kaas, balsamico (voor twee personen)
66,00
Fritto misto Ligure
Gefrituurde, gepaneerde selectie van zeevruchten:inktvis, garnalen, kabeljauw, ‘moscardini’ baby inktvis, ansjovis, geserveerd met gefrituurde polenta
36,00
Insalata di rucola, grana e aceto balsamico
Rucolasalade met parmezaanse kaas en balsamico
6,00
Bimi, aglio e peperoncino
Broccoli met olijfolie, knoflook en chili
8,00
Patate novelle al rosmarino
Geroosterde aardappelen, rozemarijn
6,00
Funghi trifolati al vino bianco e prezzemolo
Gebakken champignons met sjalotjes en witte wijn
7,00
Barbabietola marinata
Salade uit Apulië van gemarineerde biet, olijfolie, knoflook, munt,zachte geitenkaas
6,00
Pera, amarene e Amarone
Wilde peren zachtjes gegaard in Amaronesaus, chocolademousse, kersen, geserveerd met zabaione
15,00
Panna cotta al pistacchio
Pistache panna cotta, een zacht pistachekoekje, bloedsinaasappelsaus, eetbaar bladgoud
14,00
Gelati
(Prijs per 3 bolletjes) Vanille, Aardbeien, Citroen, Pure chocolade, Kaneel, Pistache
13,00
Tartelletta, nocciola, mele e Gianduia
Minitaartje gevuld met Renette appel, Gianduia chocolade en zoete karamelsaus
18,00
Tiramisú della casa
Het klassieke Roberto’s recept! Savoiardi gedrenkt in espresso,mascarpone crème met een vleugje rum
16,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Roberto's Restaurant Amsterdam is 27.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.