Risto Enoteca PepeNero

Meer informatie

Eerste Oosterparkstraat 3-5
1091 GT Amsterdam


Menukaart van Risto Enoteca PepeNero

Laatst bijgewerkt op 23.01.2025
Klassiek gesorteerd
Antipasto misto alla PepeNero (per 2 personen)
Assortiment van verschillende Italiaanse voorgerechten
39,95
Carpaccio di manzo con dressing di maionese al tartufo servito con rucola e scaglie di Parmigiano
Carpaccio van ossenhaas met rucola salade, parmezaanse kaas en met een dressing van truffelmayonaise
18,95
Burrata (Pugliese) servita con pomodororini e pesto al basilico
Buffel burrata geserveerd met Cherrytomaten en basilicum pesto
16,95
Pinsa Romana bruschetta vegetariana su tagliere con ricotta e pomodoro(6 pezzi)con extra Prosciutto di Parma (4 euro)
Romeinse specialiteit vegetarische bruschetta variant tussen pizza en focaccia op een plankje met ricotta kaas en tomaten (in 6 stukken gesneden) Met extra Parmaham ( 4 euro )
24,00

vegetarisch vegetarisch

Vitello tonnato
Kalfsvlees met tonijnsaus
19,95
Melanzane alla Parmigiana
Aubergines uit de oven met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas
18,95
Cozze alla Tarantina (Puglia) con crostoni di pane agliato
Mosselen in een lichte saus van tomaat, witte wijn en peperoncino geserveerd met knoflookbrood (beetje pittig)
18,95
Spaghetti al Parmigiano con pomodorini e basilico
Spaghetti met Cherrytomaten en verse basilicum aan tafel geflambeerd in een Parmezaanse kaas (binnen geflambeerd als terras is)
23,95
Tagliatelle al ragù’di manzo e pomodoro (Bolognese)
Tagliatelle met een ragout van rundvlees en tomatensaus
21,95
Spaghetti ai frutti di mare
Spaghettii with seafood
24,95
Orecchiette Pugliesi con broccoli , salsiccia al finocchietto e grattugiato di Pecorino
Ronde orecchiette pasta uit Puglia met broccoli, venkelworst en geraspte Pecorino kaas
22,95
Ravioli ripieni di ricotta e spinaci con burro,salvia e grattugiato di grana
Gevulde Ravioli pasta van ricotta kaas en spinazie in een saus van boter, salie en geraspte grana kaas
19,95
Tagliatelle al tartufo nero
Huisgemaakte tagliatelle met Parmezaanse kaas, boter en met verse zwarte winter truffel geraspte aan tafel
25,95
½ Astice servito con spaghetti,cozze e vongole
½ Kreeft geserveerd met spaghetti, mosselen en vongole
36,95
Filetti di branzino alla mediterranea
Zeebaarsfilet met kappertjes, Taggiasche olijven in een tomatensaus
31,00
Polpo grigliato su purea di patata al tartufo
Gegrilde octopus (pulpo) op truffel aardappelpuree
29,95
Tagliata di manzo alla griglia con Parmigiano, spinaci, rucola e pomodorini
Gegrilde runder ribeye met geschaafde Parmezaanse kaas, spinazie, cherrytomaatjes en rucola
29,95
Costolette d ́agnello con rosmarino, aglio, olio e vino bianco
Lamskoteletten geserveerd met rozemarijn, olijfolie, knoflook en witte wijn
23,95
Filetto di manzo in crema di tartufo nero (200 gr.)
Ossenhaas in een truffelroomsaus
35,95
Scaloppina con funghi misti e porcini
Kalfsschnitzels met gemengde champignons en eekhoorntjesbrood
29,95
Laat u verrassen door onze Chef
3 gangen/ 3 courses
55,50
4 gangen/ 4 courses
65,50
5 gangen/ 5 courses
75,50
Tiramisu scomposto in tre parti fai da te alle PepeNero
Tiramisu in drie delen op de PepeNero manier
9,95
Tartufo al pistacchio affogato al caffe’
Pistache-ijs en amandelen met pistache-topping, alles verpakt in pistachekorrels. verdronken in espressokoffie
9,95
Cassata di gelato
Sabayon-ijs, chocolade en room semifreddo en gekonfijt fruit geserveerde met slagroom
9,95
Torta Sacher al cioccolato
Taart/Sponscake.Witte in rum gedrenkte biscuitgebak met gianduia-chantillyroom en abrikozenjam,omhuld met chocolade
9,95
Sgroppino al limone
Citroen sorbetijs met vodka en prosecco
11,00
Tiramisu Espresso Martini (cocktail als dessert)
Baileys,Vodka,espresso,sugar scirup,cacao met een lange vinger
12,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Risto Enoteca PepeNero is 23.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.