Rasoi Amsterdam - Indian Restaurant

Meer informatie

Maasstraat 10
1078 HJ Amsterdam


Menukaart van Rasoi Amsterdam - Indian Restaurant

Laatst bijgewerkt op 20.01.2025
Klassiek gesorteerd
Tomatenroomsaus
Heerlijke tomatensoep verrijkt met room
6,25
Manchowsoep (vegetarisch/non-vegetarisch)
Indo-Chinese pittige dikke bouillon met gebakken noedels. Non-veg optie omvat kip en ei
6,25
6,75

vegetarisch vegetarisch

Zoete maïssoep (vegetarisch/niet-vegetarisch)
Zoete maïs en groenten gestoofd in een heerlijke groentebouillon. De niet-vegetarische optie omvat kip en ei.
6,25
6,75

vegetarisch vegetarisch

Yakhni Kip Shorba
Huisgemaakte soep gemaakt met kippenbouillon uit Kasjmir
6,75
Kip Seekh Kebab Nieuw
Gehakt van kip op spies met kruiden
13,95
Peri Peri Kip Nieuw
Malse kip gemarineerd in een levendige mix van peri peri-kruiden, daarna perfect gegrild tot een verleidelijk pittige afdronk
14,25
Dahi kebab Nieuw
romige hangyoghurt wordt gemengd met aromatische kruiden en specerijen en vervolgens gebakken tot een goudbruine, smeltende perfectie.
12,95
Malai Broccoli Kebab Nieuw
Malse broccoliroosjes worden heerlijk gemarineerd in romige yoghurt en aromatische kruiden, en vervolgens gegrild tot een rokerige perfectie
13,95
Afghaanse Paneer Tikka Nieuw
Zacht smeltende Paneerblokjes in een rijke marinade van room en kardemom
13,50
Tandoori Kip Tikka
Kipfilets gemarineerd met yoghurt en Indiase kruiden
13,50
Tandoori Kip (Half/Heel)
Kip met bot gemarineerd met yoghurt, kashmiri chili en kruiden
14,95
Tandoori Lasooni Garnalen Handtekening van de chef
Sappige garnalen gemarineerd in een geurige mix van tandoori-kruiden en knoflook
14,95
Tandoori-pomfret Handtekening van de chef
Pomfretvis gemarineerd met tandoori masala, bekend om zijn rokerige, smaakvolle smaak
13,95
Tandoori Paneer Tikka
Cottage cheese gemarineerd met yoghurt, Indiase soorten en geserveerd met paprika
13,50
Achari Soja Chaap
Malse stukjes sojasaus gemarineerd in een chili-mangosaus met Indiase kruiden en langzaam gegaard in een kleioven
11,50
Champignon Galouti Kebab
Sappige paddenstoelenspiesjes die in je mond smelten
11,50
Afghaanse Kip Tikka Nieuw
Sappige stukjes kip gemarineerd met room en kardemom
13,50
Kip 65 Heet
Pittig en knapperig Zuid-Indiaas gerecht gemaakt met gemarineerde, gefrituurde stukjes kip, meestal gekruid met een mengsel van aromatische kruiden, curryblaadjes
11,50
Sissende Kipschotel
Tandoori, Peri Peri en Malai Chicken tikka geserveerd met jeera pulao en rijke botersaus op een hete plaat
19,95
Sissende groenteschotel
Tandoori Paneer, Afghani Paneer en Acahark Soya tikka's met jeera pulao en rijke botersaus op een hete plaat
18,25
Pani Puri Veganistisch op aanvraag gemaakt
Gefrituurde holle en knapperige deegballen gevuld met munt en tamarinde gearomatiseerd pittig water en aardappelpuree. Zes stuks per portie.
8,00

veganistisch veganistisch

Papdi Chaat
Gefrituurde crackers met aardappelpuree, yoghurt, verschillende chutneys en kruiden
9,00
Dahi Puri
Kleine ronde knapperige balletjes gevuld met aardappelpuree, kikkererwten, chutneys en yoghurt
9,00
Banarasi Tikki Chaat
Heerlijke streetfood uit Banaras, gemaakt van gefrituurde aardappelkoekjes met gele erwten, yoghurt, tamarindechutney en kruiden
9,95
Cocktail Samosa chaat
Populaire knapperige samosa chaat met kikkererwten, yoghurt, tamarindechutney en kruiden
9,95
Amritsari Chole Bhature
Kikkererwten perfect gekookt in een pittige tomaten-uiensaus en geserveerd met gefrituurd zacht en luchtig brood
15,95
Boter Kip Handtekening van de chef
Malse stukjes kip gekookt in de tandoor en gestoofd in een rijke en romige saus op basis van tomaten
23,50
Kip Tikka Masala Heet
Gemarineerde gegrilde kip met tomaten- en roomcurry, verrijkt met Indiase masala's
22,50
Mughlai-kip
Awadhi-delicatesse met kip in een rijke cashewnoten-uiensaus met geurige Indiase kruiden
22,50
Kadai-kip Zeer heet
Kipfilet zonder bot gemengd met paprika en gekookt met vijf kruiden
22,50
Kip Vindaloo Zeer heet
Kip en aardappelen in een pittige saus gemaakt met azijn, chilipepers en kruiden
23,75
Lucknowi Mughlai-murg
Gemarineerde kipfilet gevuld met gehakt en noten geserveerd met een Royal Mughal curry
25,00
Kip uit Hyderabad Nieuw
Kip gekookt in een mengsel van munt en koriandergroene saus, een gerecht uit het culinaire erfgoed van Hyderabad
22,50
Saag Kip
Vers geplukte spinazie en bladgroenten gemengd in een rijke jus met kip
22,50
Kip Balti HEET
De favoriete curry van Groot-Brittannië, bereid in een heerlijke saus op basis van tomatenkruiden
22,50
Dhaba Kip (met bot) Handtekening van de chef
Chef's special streetstyle simpele kipcurry vol smaak
23,50
Korma Kip
Sappige kip in een zoete curry op basis van kokos, doordrenkt met kardemom en op smaak gebracht met noten
22,50
Schapenvlees Rogan Josh Chef's Signature, PITIG
Onze kenmerkende curry uit Kasjmir, waar schapenvlees (geitenvlees) wordt gestoofd met een jus op smaak gebracht met knoflook, gember en aromatische kruiden
25,00
Lahori-geest Handtekening van de chef
Malse stukjes lamsvlees gekookt met rijke cashew-uiensaus en gekruid met amandelstukjes
25,00
Kadai-schapenvlees Heet
Malse stukjes lamsvlees gemengd met paprika en gekookt met vijf kruiden
24,00
Vindaloo-schapenvlees Zeer heet
Lamsvlees en aardappelen in een pittige saus gemaakt met azijn, chilipepers en kruiden
24,00
Garnalen Masala Chef's Signature, PITIG
Garnalen gekookt in een saus gemaakt van een mengsel van kruiden, tomaten en room
24,50
Garnalen Malai
Garnalen gekookt in witte rijke cashewnotensaus
24,00
Peshawari Garnalen Curry
Garnalen gestoofd in cashewnoten-uiensaus met een overheerlijke kruidenmix en gegarneerd met verse room
24,50
Bengaalse viscurry Handtekening van de chef
Catla-vis bereid in een authentieke geurige curry uit Kolkata
21,95
Paneer Dilruba Pinwheels
Cottage cheesebroodjes gevuld met lekkers en gekookt in speciale jus van de chef
22,00

vegetarisch vegetarisch

Kadai Paneer Heet
Cottage cheese gemengd met paprika en gekookt met 5 kruiden
19,25

vegetarisch vegetarisch

Malai Köfte Handtekening van de chef
Heerlijke gefrituurde cottage cheese balletjes, gestoofd in een rijke, milde saus, bereid met uien, tomaten en cashewnoten
19,25

vegetarisch vegetarisch

Paneer Dilkhush
Paneer gekookt in een stevige saus van ui, tomaat en cashewnoten, afgetopt met een snufje sesamzaadjes
19,25

vegetarisch vegetarisch

Paneer Boter Masala
Paneerkaas gestoofd in een rijke en romige saus op basis van tomaten
19,25

vegetarisch vegetarisch

Paneer Tikka Masala HEET
Gegrilde paneer bereid met tomaten- en roomcurry, verrijkt met Indiase masala's
19,25

vegetarisch vegetarisch

Saag-paneer
Vers geplukte spinazie en bladgroenten gemengd in een rijke jus met paneer
19,25

vegetarisch vegetarisch

Paneer Hyderabadi Nieuw
Paneer gekookt in een mengsel van munt en koriandergroene saus, een gerecht uit het culinaire erfgoed van Hyderabad
19,25

vegetarisch vegetarisch

Bhindi Do Pyaza
Roergebakken okra gekookt met veel gekarameliseerde uien
18,50

vegetarisch vegetarisch

Subzi Diwani Handi
Gemengd groentegerecht gestoofd in een rijke en smaakvolle masala
18,50

vegetarisch vegetarisch

Kadai Subzi Heet
Lentegroenten gemengd met vijf kruiden in een traditionele Indiase wok
18,50

vegetarisch vegetarisch

Miloni Tarkari
Gemengde groenten perfect gebakken in een meledoy van rijke jus bereid met spinazie, uien, tomaten en cashewnoten
18,50

vegetarisch vegetarisch

Soja Chaap Masala
Zachte sojablokjes geserveerd in een rijke en smaakvolle gekruide jus
18,50

vegetarisch vegetarisch

Paddenstoelen Mutter Masala
Champignons en groene erwten, perfect gemengd met onze speciale jus
18,50

vegetarisch vegetarisch

Khatta Meetha-Baingan
Aubergine gemengd met een vleugje zoetzure smaken
16,50

vegetarisch vegetarisch

Bharta-bad Veganistisch op aanvraag gemaakt
Geroosterde en gepureerde aubergine gemengd met kruiden, uien, knoflook en tomaten
16,95

veganistisch veganistisch

Dal Makhni
Donkere, rijke en smaakvolle soep gemaakt van zwarte linzen en rode kidneybonen die langzaam worden gekookt met kruiden, boter en room
15,50

vegetarisch vegetarisch

Dal Tadka
Gespleten gele linzensoep gekookt tot ze zacht zijn, op smaak gebracht met specerijen en gegarneerd met gebakken knoflook, gember en komijn
15,50

vegetarisch vegetarisch

Papad
3,75
Masala Papad
5,00
4,50
Groene salade
4,95
Bhatura
3,95
Jeera rijst
6,00
Kipcurry en rijst
8,95
Dal Tadka en rijst
7,95
Franse frietjes
6,45
Boter Roti
Traditioneel ongezuurd, kruimelig platbrood gemaakt van volkoren tarwe
3,75
Roomali Roti Handtekening van de chef
Dun brood in zakdoekstijl, met de hand uitgerekt en gedraaid, waardoor een ultradun en doorschijnend brood ontstaat, gebakken op een omgekeerde bakplaat. Bij het serveren voorzichtig gevouwen.
6,50
Boter Naan
Zacht en luchtig gerezen platbrood, meestal gemaakt van tarwemeel, gist, yoghurt en boter, vers gebakken in onze kleioven
4,25
Knoflook Naan
Naanbrood met knoflooksmaak
5,00
Kaas Chili Knoflook Naan
Naanbrood gevuld met mozzarellakaas, chili en op smaak gebracht met knoflook
6,95
Kaas Naan
Naanbrood gevuld met mozzarellakaas
6,45
Amritsari Aloo Kulcha
Populair zuurdesembrood uit Punjab, gevuld met aardappelen en gemengde kruiden.
6,75
Amritsari Paneer Kulcha
Populair zuurdesembrood uit Punjab gevuld met verkruimelde kwark en gemengde kruiden
6,75
Malabar-parotta
Knapperig en luchtig Zuid-Indiaas platbrood met meerdere lagen
3,75
Keema Naan Nieuw
Keema naan is traditioneel een gekruid gehakt (meestal kip) dat in naanbrood wordt gewikkeld voordat het in een koekenpan wordt gekookt
6,75
Kip Dum Biryani Handtekening van de chef
Geurige langkorrelige rijst en kip gemarineerd in exotische kruiden, langzaam gekookt in een pot (dum-stijl) om de smaken te intensiveren
22,50
Kip Biryani uit Hyderabad Zeer heet
Geurige langkorrelige rijst en kip gemarineerd in een mix van Hyderabadi-kruiden, langzaam gekookt in een pot (dum-stijl) om de smaken te intensiveren
22,50
Luckhnowi schapenvlees biryani
Geurige langkorrelige rijst en lamsvlees gemarineerd in een speciale kruidenmix, langzaam gekookt in een pot (dum-stijl) om de smaken te intensiveren
24,00
Groente Biryani
Geurige langkorrelige rijst met exotische groenten, langzaam gekookt in een pot (dum-stijl) om de smaken te intensiveren
20,50

vegetarisch vegetarisch

Phirni-brûlée
Langzaam gegaarde romige rijstpudding met een vleugje kardemom en saffraan, afgetopt met een knapperig laagje gekarameliseerde suiker.
9,50
Rasoi Falooda
Heerlijke en verfrissende dessertmilkshake met Kulfi-ijs, taaie vermicelli en basilicumzaadjes met contrasterende texturen
11,95
Shahi Tukda
Gebakken brood gedoopt in dikke gezoete melk en versierd met noten
10,95
Gulab Jamun
Gezoete gefrituurde deegbal geserveerd met saffraan rabdi
7,45
Sissende Brownie
Chocoladebrownie geserveerd met ijs op een gloeiend hete plaat
12,95
Zelfgemaakte Kulfi
Traditioneel Indiaas ijs
10,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Rasoi Amsterdam - Indian Restaurant is 20.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.