Neuf Amsterdam

Meer informatie

Haarlemmerstraat 9
1013 EH Amsterdam


Menukaart van Neuf Amsterdam

Laatst bijgewerkt op 16.01.2025
Klassiek gesorteerd
DÉGUSTATION
PROEVERIJ OESTERS | 6 OF 12 STUKS
29,00
58,00
CREUSE | NORMANDIE NO.2
4,50
FINE DE CLAIRE | NORMANDIE NO.3
4,50
GILLARDEAU NO.3
6,00
SAUCISSON SEC 30 GR
DROGE WORST
8,50
JAMBON 40 GR
HAM
9,00
MAGRET DE CANARD SÉCHÉ
GEDROOGDE EENDENBORST
9,00
PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE
16,00
31,00
PATÉ PISTACHE ET ABRICOT
PATÉ MET PISTACHE EN ABRIKOOS GESERVEERD MET GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROÛTONS
15,00
BOUILLABAISSE PETITE
BOUILLABAISSE GESERVEERD MET ROUILLE EN GRUYÈRE
16,50
*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UI COMPÔTE
26,00
SAINT-JACQUES
GETOAST BRIOCHE MET MOUSSE VAN COQUILLE, ZALM EITJES, CHILI COMPOTE EN SUMAK
14,00
STEAK TARTARE
STEAK TARTAAR MET GEROOKTE MAYONAISE, ZWARTE KNOFLOOK, INGELEGDE BIET EN MOSTERDZAAD SUPPLEMENT: OSETRA CAVIAR 10 GR. 25
16,00
ESCARGOTS
WIJNGAARDSLAKKEN MET GENOEG KNOFLOOK EN PETERSELIEBOTER
15,00 6 VOOR
30,00 12 VOOR
CROQUETTE D’AUBERGINE
HUISGEMAAKTE KROKET VAN AUBERGINE, GEFERMENTEERDE AUBERGINE EN BECHEMELSAUS
14,00
OEUF À LA COQUE AU CAVIAR
ZACHTGEKOOKT HOEVE-EI MET KAVIAAR (10 GRAM ASETRA AMOUR) EN BROODSOLDAATJES
30,00
50 GRAMMES ASETRA AMOUR CAVIAR SERVI AVEC BLINIS, CRÈME FRAÎCHE ET VODKA
ASETRA KAVIAAR 50GR MET BLINIS EN ZURE ROOM
115,00
ENTRECÔTE DE BLACK ANGUS POUR DEUX
BLACK ANGUS ENTRECÔTE 500GR VOOR TWEE PERSONEN MET FRIET, SALADE EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
79,00
SUPPLEMENT FOIE GRAS
10,00
Morue
SKREI MET GEROOKTE PALING, AARDAPPELMOUSSELINE MET KROKANTE BOERENKOOL EN BEURRE BLANC
32,00
PORTOBELLO
PORTOBELLO MET DUXELLES, CRÈME VAN TOPINAMBOER EN EEN TAMARINDE BARBECUESAUS
27,00
GRAND STEAK TARTARE
GROTE STEAK TARTAAR MET GEROOKTE MAYONAISE, ZWARTE KNOFLOOK, INGELEGDE BIET, MOSTERDZAAD EN FRIET
30,00
GRANDE BOUILLABAISSE
GRANDE BOUILLABAISSE GESERVEERD MET ROUILLE EN GRUYÈRE
32,00
SUPPLEMENT:
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER 4 | SALADE 6 | GEKARAMELISEERDE WORTELTJES 5 | FRIET MET MAYONAISE 4
PROEVERIJMENU VAN DE CHEF
MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT, DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)
49,50

vegetarisch vegetarisch

MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
59,50
MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, PLAT, FROMAGE ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT, KAAS OF PRE-DESSERT & DESSERT
68,00
ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
15,00
CREME BRÛLÉE AU YAOURT
YOGHURT CREME BRÛLÉE MET GEMARINEERDE WILDE BESSEN, FRAMBOZEN JELLY EN HANGOP CRÈME
14,00
MOUSSE À L'ÉRABLE ET AUX PACANES
MAPLE PECAN MOUSSE MET EEN PECAN KARAMEL EN KANEELIJS
14,00
CHEESECAKE AU POTIRON
CHEESECAKE VAN POMPOEN MET SPICED KARAMEL EN GEMBERSORBET
14,00
CAFÉ AU CHOCOLAT
CAFÉ POT AU CRÈME VAN PURE CHOCOLADE MET SAUS VAN CHOCOLADE MET RODE WIJN EN FRAMBOOS
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Neuf Amsterdam is 16.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.