Hollandse quinoa gemengd met rode biet, crème van gele biet en duindoorn bessen, witte biet met mierikswortel, ingelegde rabarber, vlierbes kappertjes en mosterdsla.
Vind ik lekker!
Soep
Dashi met compote van aardpeer, gebakken eikhaas, sous vide gegaarde prei, zwarte knoflook druppels en bimi.
Vind ik lekker!
Tussengerecht
Emmer graan aangemaakt met soubise, compote van rode kool en appel, palmkool, Roscoff ui, uitgebakken mosterd en een schuim van rogge.
Vind ik lekker!
Hoofdgerecht
Gratin van aardappel met een crème van veenbessen, sous vide gegaarde witlof, geroosterde koolrabi, boerenkool spruitjes en een saus van verse gist.
Vind ik lekker!
Pre-dessert
Platbrood geserveerd met een crème van walnoot en gekarameliseerde walnoot, crème van pastinaak met een blauwschimmel cultuur, pompoen chutney en winterpostelein.
Vind ik lekker!
Nagerecht
Specerijen cake met een crème van stoofpeer, ijs van stoofpeer, gekonfijte dennenappel, mousse van chocolade en kastanje en een bitterbal van chocolade.
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Morris & Bella is 17.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.