Restaurant Maris Piper

Meer informatie

Frans Halsstraat 76 HS
1072 BV Amsterdam


Menukaart van Restaurant Maris Piper

Laatst bijgewerkt op 25.02.2025
Klassiek gesorteerd
Gepekelde makreel
met ajo blanco, zwarte knoflook en gebrande druiven
14,00
Huisgemaakte bresaola
met paddenstoelen crème en Hollandse brokkelkaas
16,50
Burrata
met geroosterde pompoen, vinaigrette van sinaasappel en gerookte pitten
17,50
Tartaar van ossenhaas
met gerookte eidooier, Amsterdams zuur en crouton
18,50
1/2 Kreeft
met Franse mayonaise
31,00
Uiensoep
met gepofte ui, gevuld met compote en schuim van hooikaas
13,50
Stengelgroenten
met Joselito snippers en mosterd hollandaise
16,50
Coquilles
met geroosterde bloemkool, kapperblad en XO van ossenstaart
22,50
Verse pasta
met zwarte truffelboter en Pecorino Romano
23,50
1/2 Kreeft gegratineerd à la Maris Piper
32,00
Piepkuiken
Met jus van geroosterde kippenvleugels en beurre noisette
21,50
Tamme eendenborst en dijfilet
Met geroosterde pastinaak, ingemaakte vijgen, vijgenblad olie en jus van five spice
27,00
Tournedos
Nederlands melkrund met eigen braadjus, 175GR
27,50
+Supplement Rossini
met getoaste brioche, Foie Royale en jus van truffel en Madeira
25,00
Kabeljauw
Gekonfijte rugfilet met eigen brandade, winterpostelein, beurre blanc en gezouten citroen
24,50
Tarbotine
Op de graat gebakken, met zilte groenten, ingemaakte uien en saus van gerookte boter
31,00

vegetarisch vegetarisch

Pithivier
Bladerdeeg gevuld met wilde spinazie, trompette de la mort, kastanjechampignons, feta en walnoten
17,50

vegetarisch vegetarisch

Gepofte knolselderij
Met crème van kastanje, salade van bleekselderij, jus van geroosterde schillen en lavas olie
19,50

vegetarisch vegetarisch

Wagyu 475GR
Japanse entrecôte A4 uit Kagoshima
195,00
Rib eye 500GR
Nederlands melkrund met runderboter
75,00
Beef Wellington
48 uur van tevoren te bestellen
40,00
Friet, gebakken in ossenwit
5,00
Salade van botersla en groene kruiden
5,25
Aardappelpuree met merg
6,75
Wilde spinazie
met bospaddenstoelen
8,50
Rauwe en geroosterde venkel
met gezouten citroen
8,50
‘Imperial Trésors’
20,00 10GR
52,00 30GR
85,00 50GR
‘Oscietra Royal’
26,00 10GR
77,00 30GR
129,00 50GR
Oester van het seizoen
Citroen en sjalot vinaigrette
12,00 3 OESTERS
24,00 6 OESTERS
Selderij en lavas granité
13,00 3 OESTERS
26,00 6 OESTERS
Artisjok van de barbecue
met aioli en citroentijm pangrattato
9,50
Ingelegde zalmforel
met zure bom, crème van mierikswortel en dille olie
17,00
Gerookte paling brioche
met Foie Royale* en groene appel
18,50
Joselito, Jamon Iberico de Bellota
25,50
Gebakken langoustines in tacos van koolrabi,
met shiso en ponzu
26,00
3 gangn
Ons personeel vertelt u graag over het menu van vandaag
45,00
SUPPLEMENTEN
Imperial Trésors Kaviaar
2,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Maris Piper is 25.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.