Het Karbeel

Meer informatie

Warmoesstraat 16
1012 JD Amsterdam


Menukaart van Het Karbeel

Laatst bijgewerkt op 26.02.2025
Klassiek gesorteerd
Brood Kruidenboter
Met huisgemaakte Knoflookboter.
5,50
Broccolisoep
Een echte Hollandse Soep
7,50
Uiensoep
Gegratineerd met Gruyère Kaas.
8,50
Kaasloempia's
Licht pittige gerijpte oude Kaas met grove Mosterd dip.
9,50
Kalfscroquettes
Kalfcroquetjes met Mosterd.
9,50
Garnalencroquettes
Garnalencroquetjes met Truffelmayo.
11,50
Buratta
Italiaanse romige Kaas met Tomaten, Pijnboompitten en Pesto.
14,50
Gamba Pil Pil
Garnalen in pittige Knoflookolie.
14,50
Carpaccio
Met Truffelmayo, licht geroosterde Pijnboompitten, Rucolla en pittige Parmezaanse Kaas.
16,50
Borrel Mix
3 x Kaasloempias, 3 x kalfscroquetjes en 3x Garnalencroquetjes.
18,50
Le Steak 200GR
Kogelbiefstuk geserveerd met onze heerlijke pepersaus.
22,50
Kipfilet
Gegrild en geserveerd met Champignonroomsaus.
19,50
Saté Ayam
Spiesje met stukjes Kip en onze huisgemaakte Satésaus.
19,50
Spareribs
Heerlijke Gemarineerde Spareribs uit de Oven.
19,50
Pasta Vegetariana
Pasta met Pesto, Groente en Tomatensaus.
19,50
Pasta Carbonara
Een klassieker met Spek en Roomsaus.
19,50
Zalm Filet
Gemarineerd en kort gegrild geserveerd met Dille saus.
23,50
Gamba's
Gegrild met Knoflook en Peterselie, geserveerd met Chillidip.
25,50
Gemengde Salade
Sla, Komkommer, Tomaat, Paprika, gekookt Ei en Rode Uitjes met huisgemaakte dressing.
17,50
Kipsalade
Lauwwarme Kip met een Honingmosterd dressing.
19,50
Geitenkaas Salade
Licht verwarmde Geitenkaas met Honing, Walnoten en Bieslook.
19,50
Salade Niçoise
Tonijn, Komkommer, Tomaat, Paprika, Ansjovis, gekookt Ei, Rode Uitjes, Kappertjes met een Olijfolie dressing.
19,50
Aanbevolen
Karbeel Kaasfondue
Onze Topper met Drie soorten Kazen: Gruyère, Emmentaler en Blue d'Auvergne met een Tapenade van gedroogde Tomaten, Olijf en Knoflook.
26,00
Suisse Kaasfondue
Het originele Zwitsers Recept
24,00
Napoli Kaasfondue
Gruyère, Mozzarella, Zongedroogde Tomaten en Basilicum.
25,00
La Truffe Kaasfondue
Fondue met truffel en gemarineerde champignons.
27,00
Bretagne Kaasfondue
Fondue met gemarineerde Champignons en Rode Uitjes.
25,00
Ancienne Kaasfondue
Gruyère Kaas met grove Mosterd en pittige Kruiden.
25,00
Limbourg Kaasfondue
Traditionele Fondue op basis van Hertog Jan bier en Tijm.
25,00
Dame Blanche
Een klassiek dessert met Vanille ijs, warme Chocoladesaus en Slagroom.
7,50
Apfelstrudel
Bladerdeeg gevuld met stukjes Appel en Rozijnen, vergezeld met bolletjes Kaneelijs.
8,50
Crêpes Suzette
Flensje met Sinaasappelsaus, Grand Marnier en Vanille room ijs.
9,50
Bananasplit
Creatieve combinatie van verse Banaan, Stracciatella ijs, Hazelnoten en Slagroom.
8,50
Chocolade Fondant
Lava cake uit de oven met Vanille IJs.
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Het Karbeel is 26.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.