GIA Restaurant

Meer informatie

Osdorpplein 594
1068 TB Amsterdam


Menukaart van GIA Restaurant

Laatst bijgewerkt op 21.01.2025
Klassiek gesorteerd
BRUSCHETTA POMODORI ARROSTITI CON BURRATA E CROSTINI.
BURRATA GESERVEERD MET GEMARINEERDE, GEROOSTERDE TOMATEN, PESTO VAN BASILICUM, GESERVEERD OP KROKANT ITALIAANS BROOD.
PANE CON SALSA ALL’AGLIO E SALSA TARTUFO.
BROOD GESERVEERD MET OLIJFOLIE, OLIJVEN, KNOFLOOK EN TRUFFELSAUS.
FOCACCIA CON ROSMARINO.
HUISGEMAAKTE FOCACCIA BEDEKT MET OLIJFOLIE EN ROZEMARIJN.
BURRATA CON VERDURE MISTI ALA GRIGLIA.
LUXE COMBINATIE VAN GEGRILDE GROENTEN, BURRATA, TOMAAT, BALSAMICO, UI, PARMEZAANSE KAAS EN RUCOLA.
CARPACCIO DI MANZO
DUNGESNEDEN OSSENHAAS GEGARNEERD MET RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS, BEDEKT MET TRUFFEL-MAYONAISE OF PESTO VAN BASILICUM.
ZUPPA DI POMODORO
HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP, GEGARNEERD MET CRÈME FRAÎCHE EN BASILICUM PESTO.
ZUPPA DI PESCE
LICHT GEBONDEN VISSOEP.
POLPETTE AL SUGO
GEGRATINEERDE GEHAKTBALLEN IN TOMATENSAUS VOLGENS GROOTMOEDERS RECEPT, BEDEKT MET PARMEZAANSE KAAS.
FRITTURINA DI CALAMARI E GAMBERI.
COMBINATIE VAN LICHT GEFRITUURDE INKTVIS RINGEN, GARNALEN EN EEN HUISGEMAAKTE KNOFLOOKSAUS.
COQUILLES
TWEE COQUILLES GEGRATINEERD MET TAPENADE TOMATEN-PESTO EN PARMEZAANSE KAAS.
GAMBERI PIL PIL
GARNALEN GESERVEERD IN EEN PIKANTE OLIJFOLIE UIT DE OVEN.
GAMBERI ALL'AGLIO
GROTE GARNALEN GESERVEERD IN OLIJFOLIE, KNOFLOOK EN ITALIAANSE KRUIDEN.
GAMBERI TARTUFO AL MIELE.
GROTE GARNALEN BEREID IN EEN TRUFFEL-HONINGSAUS.
ASPARAGI
GEGRILDE GROENE ASPERGES GESERVEERD MET OLIJFOLIE, GEGARNEERD MET PARMEZAANSE KAAS.
VERDURA MISTI.
GEMENGDE GROENTEN VAN HET SEIZOEN.
ROSEVAL AARDAPPELEN
ROSEVAL AARDAPPELEN UIT DE OVEN, BEREID IN OLIJFOLIE EN ROZEMARIJN.
PATATINE FRITTE
FRITES GESERVEERD MET MAYONAISE OF KETCHUP.
PATATINE AL TARTUFO.
TRUFFEL FRITES, PARMEZAANSE KAAS EN HUISGEMAAKTE TRUFFEL MAYONAISE, GEGARNEERD MET IN OLIJFOLIE GEMARINEERDE TRUFFEL.
PATATA DOLCE FRITTA
FRIET GEMAAKT VAN ZOETE AARDAPPEL GESERVEERD MET TRUFFEL MAYONAISE.
SALMONE ALLA GRIGLIA.
GEGRILDE ZALMMOOT GESERVEERD IN EEN CITROEN-BOTER SAUS EN GEGRILDE GROENTEN.
POLPO ALLA GRIGLIA.
GEGRILDE OCTOPUS, GESERVEERD MET AARDAPPELTJES UIT DE OVEN.
FILETTO DI BRANZINO ALLA GRIGLIA.
GEGRILDE ZEEBAARSFILET EN GEGRILDE GROENTEN.
FILETTO DI BRANZINO AL PISTACCHIO.
GEBAKKEN ZEEBAARSFILET BEREID IN EEN SICILIAANSE PISTACHE SAUS EN GEGRILDE GROENTEN.
GAMBERI DI GIA
GEBAKKEN GARNALEN GESERVEERD IN EEN MEDITERRAANSE PIKANTE SAUS, GEGARNEERD MET SHOESTRING FRIES.
POLLO ALLA PARMIGIANA.
KIPFILET GEGARNEERD MET AUBERGINES, BASILICUM, MOZZARELLA EN PARMEZAANSE KAAS, GEGRATINEERD UIT DE OVEN.
TAGLIATA DI MANZO CON RUCOLA E GRANA. (250GR)
IN TRANCHES GESNEDEN RIBEYE, GEGARNEERD MET RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN CREMA DI BALSAMICO EN GEGRILDE GROENTEN.
FILETTO DI MANZO. (200 GR)
GEGRILDE BIEFSTUK VAN DE HAAS. (KEUZE UIT CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS) EN GEGRILDE GROENTEN.
RIBEYE. (250 GR)
GEGRILDE RIBEYE. (KEUZE: CHAMPIGNONS, GORGONZOLA OF PEPERSAUS) EN GEGRILDE GROENTEN.
FILETTO AL TARTUFO. (200 GR)
HAASBIEFSTUK GESERVEERD IN EEN ROMIGE TRUFFELSAUS-CHAMPIGNONSAUS, BEDEKT MET IN OLIJFOLIE GEMARINEERDE ZWARTE TRUFFEL EN GEGRILDE GROENTEN.
CARRÉ DI AGNELLO.
GEGRILDE LAMS CARRÉ GEMARINEERD MET ROZEMARIJN EN KNOFLOOK EN GEGRILDE GROENTEN.
BITECCA DI CONTROFILETTO A LA PIMENTA. (250GR.)
GEGRILDE ENTRECOTE MET PEPERSAUS EN GEGRILDE GROENTEN.
CLASSICBURGER
BLACK ANGUS BURGER GEGARNEERD MET CHEDDAR KAAS, TOMAAT, ROMA SLA, GEKARAMELISEERDE RODE UI EN HUISGEMAAKTE BURGERSAUS GESERVEERD MET FRIET.
GIA TRUFFEL BURGER.
BLACK ANGUS BURGER GEGARNEERD MET TOMAAT, GEKARAMELISEERDE RODE UI, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS, TRUFFEL, TRUFFEL MAYONAISE GESERVEERD MET FRIET.
BURGER DI POLLO.
KIP BURGER, CHEDDAR KAAS, TOMAAT, SLA, RODE UI, HUISGEMAAKTE SAUS, GESERVEERD MET FRIET
MARGHERITA
TOMATENSAUS, MOZZARELLA EN OREGANO
VEGETARIANA
TOMATENSAUS, MOZZARELLA EN VERS GEGRILDE GROENTEN
QUATTRO FORMAGGI
TOMATENSAUS, 4 SOORTEN KAZEN EN OREGANO
GIA SPECIALE
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, BURRATA, CHERRY TOMATEN EN BASILICUM.
QUATTRO STAGIONI
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, SALAMI, PAPRIKA, CHAMPIGNON, UI EN OREGANO
POLLO SPECIALE
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, KIPFILET, CHAMPIGNONS, RODE PEPER, RUCOLA EN OREGANO
TONNO
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, TONIJN, UI, KAPPERTJES EN ORAGANO
GAMBERI
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, GARNALEN, UI, RODE PEPER EN OREGANO
CARPACCIO.
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, GESNEDEN OSSENHAAS EN TRUFFELMAYONAISE.
CAPRESE
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, CHERRY TOMATEN, PESTO SAUS, BASILICUM EN OREGANO.
PROSCIUTTO
TOMATENSAUS, MOZZARELLA EN HAM
PEPERONI PICCANTI
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, PIKANTE SALAMI, RODE PEPER, CHERRY TOMAAT, RODE UI EN OREGANO
CALZONE.
DUBBELGEVOUWEN PIZZA GEVULD MET MOZZARELLA, GEGRILDE GROENTEN, SALAMI, CHAMPIGNONS, RODE UI EN RUNDERTOMATENSAUS.
PENNE ARRABBIATA.
PIKANTE TOMATENSAUS.
PENNE AL BOLOGNESE.
RUNDERGEHAKT EN TOMATENSAUS
PENNE AL PESTO GENOVESE.
VERS GEMAAKTE TROFIE PASTA MET PESTO EN BOONTJES
TORTELINI SPINACI, RICOTTA AL PESTO DI POMODORO.
TORTELINI GEVULD MET RICOTTA EN SPINAZIE BEREID IN EEN PESTO VAN TOMAAT, ROOMSAUS EN VERSE BASILICUM
PENNE AL TONNO.
LICHT PIKANTE TOMATEN- TONIJNSAUS MET RODE UI, KAPPERTJES EN TAGGIACHE OLIJVEN.
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA E SPINACI E NOCI
PASTA GEVULD MET GORGONZOLA-KAAS, BEREID IN EEN KAAS-SPINAZIE SAUS EN PARMEZAANSE KAAS, GEGARNEERD MET WALNOTEN.
FETTUCCINE ALFREDO.
FETTUCCINE BEREID IN BOTER, PARMEZAAN, ROOM, CHAMPIGNONS EN GEGRILDE KIP.
FETTUCCINE DI GIA.
FETTUCCINE GESERVEERD IN EEN PIRI PIRI SAUS, GARNALEN EN CHERRY TOMATEN.
FETTUCCINE AL TARTUFO CON BURRATA.
FETTUCCINE GESERVEERD IN EEN TRUFFEL CHAMPIGNON-ROOMSAUS GEGARNEERD MET WILDE SPINAZIE, PIJNBOOMPITTEN EN GEGARNEERD MET EEN KLEINE BURRATA.
PASTA NERO DI SEPIA.
ZWARTE SPAGHETTI BEREID IN EEN GARNALEN-ROOMSAUS GEGARNEERD MET ZALM.
INSALATA MEDITERRANEA
Gerookte zalm, cherry tomaat, geitenkaas, walnoten, rode ui, balsamico en basilicum dressing
INSALATA GIA
Tonijn, ei, rode ui, tomaat, mesclun sla en komkommer
INSALATA CAESAR
Kipfilet, crouton, kappertjes en ei
BURATTA
Avocado, vleestomaat, basilicum en balsamico dressing
INSALATA PARMIGIANO
Rucola, Parmigiano Reggiano en tomaat
INSALATA DI GAMBERETTI
Garnalen, sla, avocado, appel en roze saus
MELANZANE ALLA PARMIGGIANA
Gegratineerde aubergine ovenschotel met tomaat en mozzarella
LASAGNE
Verse huisgemaakte lasagne met rundvlees

De bewerkingsstatus van de menukaart van GIA Restaurant is 21.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.