Eetcafé Koevoet

Meer informatie

Lindenstraat 17
1015 KV Amsterdam


Menukaart van Eetcafé Koevoet

Laatst bijgewerkt op 28.02.2025
Klassiek gesorteerd
Burrata (-voor twee personen-for two people)
Romige mozzarella met pesto van "Taggiasche" olijven en gekonfijte tomaatjes
32,00
Tagliere salumi e formaggi(-voor twee personen-for two people)
Plateau van Italiaanse kazen, charcuterie, ingelegde groenten en olijven.
28,00

vegetarisch vegetarisch

Mozzarella
Buffelmozzarella met Caponata(paprika, aubergine en zucchini)
15,00
Asparagi gratinati
Gegratineerde asperges met parmezaanse kaas.
15,00
Carpaccio di terra
Dry-aged kalfsvlees carpaccio met dille en walnoten.
15,00
Carpaccio di mare
Carpaccio van octopus met huisgemaakte octopusmayonaise en zwarte olijven.
16,00
Nduja e cuore di tonno
Verse pasta met een saus van knoflook, 'Nduja (pittige smeerbare worst uit Calabrië, Zuid-Italië), "caviaar" van gedroogde tonijnhart en gekaramelliseerd uien
24,00
Carbonara
Verse pasta met Guanciale(kinnebakspek), pecorino, zwarte pepper en ei
21,00
Ragù Napoletano
Verse pasta met traditionele Napolitaanse Ragù saus(verschillende stukken vlees langzaam gegaard in saus van tomaten).
21,00
Ragù alla Genovese
Verse pasta met traditionele Napolitaanse "Genovese" saus (verschillende stukken vlees langzaam gegaard in saus van uien).
21,00
Gnocchetti gamberi e Bottarga
Verse aardappelen gnocchi met een saus van asparagus,"Bottarga" (gedroogde kaviaar uit Sardinië), peterselie chlorofyl, garnalen tartare en citroenzest.
24,00
Vongole Veraci
Verse pasta met Vongole(Venusschelpen), knokflook, en peterselie
24,00
Al Gorgonzola
Verse pasta met een saus van Gorgonzola kaas, walnoten en rucola olijvolie
21,00
Tagliata di manzo
Gegrilde Rib-eye van het rund, met balsamico en parmezaanse kaas.
28,00
Bistecca al pepe verde
Rib eye van het rund met groene peppersaus
30,00
Guancia brasata
Langzaam gekookt rundenwang in port, balsamico en rodewijnsaus
32,00
Scaloppina al limone
Kalfsvlees in kruidenboter-citroensaus
27,00
Branzino gratinato
Gegratineerde zeebaars geserveerd met frambozen saus
27,00
Parmigiana di melanzane
Vegetarische ovenschotel van laagjes aubergine, met mozzarella, parmezaanse kaas,basilicum en tomatensaus
24,00

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetcafé Koevoet is 28.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.