De Royal Chop House - Beste Steakhouse & BBQ Grill Restaurant in Amsterdam

Meer informatie

Amstelveenseweg 128
1075 XL Amsterdam


Menukaart van De Royal Chop House - Beste Steakhouse & BBQ Grill Restaurant in Amsterdam

Laatst bijgewerkt op 21.01.2025
Klassiek gesorteerd
Pomodori Soup (Tomato)
Verse rijpe tomaten, basilicum en uien.
Lobster Soup
Afkomstig uit Frankrijk, romige en smeuïge soep.
Mixed Green Salad
Gemengd groen, rukola, babyspinazie, mesclun, avocado en groene olijf.
Tuna Salad
Een mengsel van tonijn, rucola, babyspinazie mesclun, groene olijf. Gegarneerd met balsamico en extra vergine olijfolie.
Caprese Salad
Traditionele buffalo mozzarella, tomaten en basilicum met echte Italiaanse Balsamico.
Carpaccio Classico
Malse ossenhaas, kaas “Parmigiano”, rijke olijfolie rukola & capers
Chicken Wings
Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met aromatische Indiase kruiden
Calamares Fritos
Gepaneerde gefrituurde inktvis bereid in mediterrane stijl.
Scallops
Schaaldieren, bekend om hun delicate textuur en smaak.
Shrimp Crostini
Grote gamba's met sneetjes geroosterd brood, belegd met rucola en guacamole.
Mozzarella Sticks
Gefrituurde mozzarella sticks.
Beef Meatballes
Rundvleesballetjes met warme tomatensaus.
Nachos
Tortillachips omhuld met kaas, tomatensaus paprika & jalapeño.
200gr. 300gr. 400gr. 500gr.
Argentinian Fillet
Een hoofdbestanddeel van Argentinië. Het met goud gelabelde Angus-rundvlees, dat met gras wordt gevoerd en vrij uit de pampa's komt, wat de tederheid brengt.
New-Zealand Fillet
De Nieuw-Zeelandse filet wordt erkend als een van de beste. Het rundvlees is grasgevoerd, zeer voedzaam en vol van smaak omdat het vrij kan rondlopen in de weiden van Aotearoa.
Canadian Fillet(Chef’s Special)
Het Canadese rundvlees, ook wel bekend als de koning van gemarmerde Angus, een rundvlees dat is ontstaan uit het lokale erfgoed van Canada. Deze filet is gemaakt van jongvee en levert een zachtere en malse filet op, die sappige, sappige smaken vertoont
Japanese Wagyu Fillet
We zijn verheugd om het meest verfijnde en exclusieve rundvlees op aarde te serveren "The Emperors Beef", ons exclusieve merk Royal Wagyu Japanse volbloed Kobe Wagyu A5 BMS12+.
Argentinian Rib-Eye
Rib-Eyes zijn sappig, mals en vol van smaak. Sterk gemarmerd met een laag vet, wat deze snit zijn kenmerkende smaak geeft.
New-Zealand Lamb Fillet (200gr.)
De Nieuw-Zeelandse lamsfilet is het heel kleine malse stukje lamsvlees dat van onder de ribben komt. Deze snit is erg mager omdat de spier weinig werk verricht.
Lamb Chops
Vleeskarbonades met been, gesneden uit de rib van het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland.
Beef Spare-Ribs
Gegrilde spareribs uit Argentinië geserveerd met barbecuesaus.
Chicken Breast
Licht gemarineerde kipfilet met kruidenmix.
Chicken Fajitas
Een klassiek Mexicaans gerecht. Een tortilla gevuld met reepjes kip, uien & paprika.
Fresh Salmon Fillet
Vers & licht gekruide gegrilde zalmfilet.
Fresh Sea Bass Fillet
Vers & licht gekruide gegrilde zeebaarsfilet.
Grilled Gambas
King Prawns, gekruid met een mix van knoflook, ui, peterselie en olijfolie.
(WITH FRIES, PEPERCORN SAUCE AND SALAD)
Japanese Rib Eye Menu
WAGYU JAPANESE KAGOSHIMA RIB-EYE A5+BMS 11/12 300 gram. & JAPANESE FULL-BLOODED KOBE WAGYU FILLET A5 BMS12+ 200 gram.
Royal Menu
New Zealand Fillet -100 gram. & Canadian Fillet -100 gram. & Wagyu Fillet Grade A5+-100 gram.
Chophouse Menu
Canadian Fillet -200gram. & Wagyu Fillet Grade A5+ -200 gram.
Franse Frietjes

vegetarisch vegetarisch

Grilled Paddestoel

veganistisch veganistisch

Aardappelpartjes
Aardappelpuree
Rijst

veganistisch veganistisch

Asperges

veganistisch veganistisch

Spinazie

vegetarisch vegetarisch

Maiz Choclo (Corn)
Grilled Vegetables
Onion Rings
Black Peppercorn Sauce
Bernaise Sauce
Mushroom Sauce
Chimichuri Sauce
Crème Brûlée
Vla-achtig dessert, gegarneerd met een gekaramelliseerde suiker laag.
Cheesecake
Zoet dessert bestaande uit 3 lagen; sponscake, koekjes en verse zachte kaas. Geserveerd met chocolade-ijs.
Chocolate Lava Cake
Een cirkelvormige chocoladetaart met een kern van gesmolten chocolade.
Cappuchino Mousse
Een zoete mousse met koffiesmaak, bereid in een cirkelvorm met lagen gescheiden door koffieboterglazuur.
Ice-Cream
3 bolletjes ijs, met slagroom en een zoete dressing. Smaakkeuzes: chocolade/vanille.
Apple Cake
Een appeltaart geserveerd met slagroom en kaneelijs.
Reypenaer Cheese Plateau
Een collectie Hollandse reypenaer kaas, oude en nieuwe geitenkaas geserveerd met extra honing-mosterddressing.
Banana Split
Vanille-ijs op een banaan, besprenkeld met chocoladesaus, geserveerd met slagroom en gegarneerd met een kers.

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Royal Chop House - Beste Steakhouse & BBQ Grill Restaurant in Amsterdam is 21.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.