De Pizzabakkers Plantage Kerklaan

Meer informatie

Plantage Kerklaan 2
1018 TA Amsterdam


Menukaart van De Pizzabakkers Plantage Kerklaan

Laatst bijgewerkt op 28.02.2025
Klassiek gesorteerd
OLIVE & CARCIOFI
in de oven geroosterde olijven, artisjok en amandelen
BRUSCHETTE
vier knapperige bruschette met wisselende toppings
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
BRESAOLA AL LIMONE
flinterdun gesneden bresaola, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
BURRATA AL PESTO ROSSO
burrata gevuld met rode pesto, geserveerd met geroosterde paprika, balsamico-ui, kappertjes en Leccino olijven
ANTIPASTI MISTI – BRESAOLA
bresaola al limone, melanzane alla parmigiana en bruschette
ANTIPASTI MISTI – BURRATA AL PESTO ROSSO
burrata al pesto rosso, melanzane alla parmigiana en focaccia
FOCACCIA ROMANA
met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle antipasti
CRUST DIPPERS
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of pizza: truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
RUCOLA & FINOCCHIO
rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas en citroendressing
GORGONZOLA
spinazie, gorgonzola, artisjok, gele kerstomaat, citroendressing
zonder kaas, met gorgonzola vegana (op basis van noten)
MOZZARELLA DI BUFALA
buffelmozzarella met groene pesto, kerstomaat en groene sla
CALZONE AL CIOCCOLATO
kleine dubbelgeklapte pizza met pure chocolade, pistachecrunch en karamelsaus
TIRAMISÙ
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala en amaretto
PANNA COTTA
vanilleroompudding met karamelsaus of rode vruchtensaus
SGROPPINO
cocktail van citroenijs, vodka, frizzante en huisgemaakte limoncello
AFFOGATO
bolletje biologisch vanilleroomijs met een shot espresso
GELATO BAMBINO
bolletje biologisch vanilleroomijs met karamelsaus of rode vruchtensaus
PIZZA VAN DE MAAND
wisselende pizza met ingrediënten van het seizoen
MARINARA
tomaat – verse oregano – knoflook – olijfolie Extra optie: prosciutto d’Abruzzo
MARGHERITA
tomaat – mozzarella – basilicum Extra optie: burrata
NAPOLETANA
tomaat – mozzarella – Leccino olijven – ansjovis van Fish Tales – kappertjes Extra optie: burrata
GIALLA & BURRATA
gele datterini tomatensaus – mozzarella – courgette – artisjok – burrata – peterselie Extra optie: 'nduja
SPINACI
tomaat – mozzarella – geitenkaas – spinazie – rode balsamico-ui – pijnboompitten Extra optie: gorgonzola
‘NDUJA & GORGONZOLA
tomaat – mozzarella – gorgonzola – ‘nduja (pittige worst uit Calabrië) – rode ui Extra optie: Toscaanse venkelsalami
TARTUFO
mozzarella – gekookte ham – truffelsaus – ei – peterselie Extra optie: rucola
PEPPERONI DA NOI
paprikaroomsaus – mozzarella – spianata piccante – ingelegde rode ui – burrata – peterselie Extra optie: 'nduja
PROSCIUTTO ROYALE
tomaat – mozzarella – Parmezaanse kaas – kerstomaat – rucola – 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo Extra optie: truffelroomsaus
FUNGHI & PANCETTA
mozzarella – Fontina kaas – kastanjechampignons – pancetta – uienmarmelade – peterselie Extra optie: truffelroomsaus
SALAMI FINOCCHIONA
tomaat – mozzarella – Toscaanse venkelsalami Extra optie: Leccino olijven
CAPRESE
tomaat – mozzarella – huisgemaakte groene pesto – buffelmozzarella – kerstomaat – basilicum Extra optie: prosciutto d'Abruzzo
SPEELDEEG VOOR KINDEREN
Bestel voor de kleine pizzaiolo’s een bolletje pizzadeeg om mee te spelen (niet om op te eten).
12:00 – 16:00
RUCOLA & FINOCCHIO
rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas en citroendressing
GORGONZOLA
spinazie, gorgonzola, artisjok, gele kerstomaat en citroendressing
MOZZARELLA DI BUFALA
buffelmozzarella met groene pesto, kerstomaat en groene sla
FOCACCIA ROMANA
focaccia met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle antipasti
CRUST DIPPERS
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of pizza: truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
BRUSCHETTE
vier knapperige bruschette met wisselende toppings
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
BRESAOLA AL LIMONE
flinterdun gesneden bresaola, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
BURRATA AL PESTO ROSSO
burrata gevuld met rode pesto, geserveerd met geroosterde paprika, balsamico-ui, kappertjes en Leccino olijven
TIRAMISÙ
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala en amaretto
PANNA COTTA
vanilleroompudding met karamelsaus of rode vruchtensaus
PIZZA VAN DE MAAND
wisselende pizza met ingrediënten van het seizoen
MARINARA
tomaat – verse oregano – knoflook – olijfolie Extra optie: prosciutto d’Abruzzo
MARGHERITA
tomaat – mozzarella – basilicum Extra optie: burrata
NAPOLETANA
tomaat – mozzarella – Leccino olijven – kappertjes – ansjovis van Fish Tales Extra optie: burrata
GIALLA & BURRATA
gele datterini tomatensaus – mozzarella – courgette – artisjok – burrata – peterselie Extra optie: 'nduja
SPINACI
tomaat – mozzarella – geitenkaas – spinazie – rode balsamico-ui – pijnboompitten Extra optie: gorgonzola
‘NDUJA & GORGONZOLA
tomaat – mozzarella – gorgonzola – ‘nduja (pittige worst uit Calabrië) – rode ui Extra optie: Toscaanse venkelsalami
TARTUFO
mozzarella – gekookte ham – truffelsaus – ei – peterselie Extra optie: rucola
PEPPERONI DA NOI
paprikaroomsaus – mozzarella – spianata piccante – ingelegde rode ui – burrata – peterselie Extra optie: 'nduja
PROSCIUTTO ROYALE
tomaat – mozzarella – Parmezaanse kaas – kerstomaat – rucola – 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo Extra optie: truffelroomsaus
FUNGHI & PANCETTA
mozzarella – Fontina kaas – kastanjechampignons – pancetta – uienmarmelade – peterselie Extra optie: truffelroomsaus
SALAMI FINOCCHIONA
,tomaat – mozzarella – Toscaanse venkelsalami Extra optie: Leccino olijven
CAPRESE
tomaat – mozzarella – huisgemaakte groene pesto – buffelmozzarella – kerstomaat – basilicum Extra optie: prosciutto d'Abruzzo

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Pizzabakkers Plantage Kerklaan is 28.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.