De Pizzabakkers Copernicusstraat

Meer informatie

Copernicusstraat 49
1098 JE Amsterdam


Menukaart van De Pizzabakkers Copernicusstraat

Laatst bijgewerkt op 29.01.2025
Klassiek gesorteerd
Olive & carciofi
in de oven geroosterde olijven, artisjok en amandelen
Bruschette
vier knapperige bruschette met wisselende toppings
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
BRESAOLA AL LIMONE
flinterdun gesneden bresaola, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
BURRATA AL PESTO ROSSO
burrata gevuld met rode pesto, geserveerd met geroosterde paprika, balsamico-ui, kappertjes en Leccino olijven
ANTIPASTI MISTI – BRESAOLA
bresaola al limone, melanzane alla parmigiana en bruschette
ANTIPASTI MISTI – BURRATA AL PESTO ROSSO
burrata al pesto rosso, melanzane alla parmigiana en focaccia
FOCACCIA ROMANA
met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle antipasti
CRUST DIPPERS
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of pizza: truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
RUCOLA & FINOCCHIO
rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas en citroendressing
GORGONZOLA
spinazie, gorgonzola, artisjok, gele kerstomaat, citroendressing
MOZZARELLA DI BUFALA
buffelmozzarella met groene pesto, kerstomaat en groene sla
CALZONE AL CIOCCOLATO
kleine dubbelgeklapte pizza met pure chocolade, pistachecrunch en karamelsaus
TIRAMISÙ
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala en amaretto
PANNA COTTA
vanilleroompudding met karamelsaus of rode vruchtensaus
SGROPPINO
cocktail van citroenijs, vodka, frizzante en huisgemaakte limoncello
AFFOGATO
bolletje biologisch vanilleroomijs met een shot espresso
GELATO BAMBINO
bolletje biologisch vanilleroomijs met karamelsaus of rode vruchtensaus
Pizza van de Maand
wisselende pizza met ingrediënten van het seizoen
MARINARA
tomaat – verse oregano – knoflook – olijfolie
Margherita
tomaat – mozzarella – basilicum
NAPOLETANA
tomaat – mozzarella – Leccino olijven – ansjovis van Fish Tales – kappertjes
GIALLA & BURRATA
gele datterini tomatensaus – mozzarella – courgette – artisjok – burrata – peterselie
‘NDUJA & GORGONZOLA
tomaat – mozzarella – gorgonzola – ‘nduja (pittige worst uit Calabrië) – rode ui
PEPPERONI DA NOI
paprikaroomsaus – mozzarella – spianata piccante – ingelegde rode ui – burrata – peterselie
PROSCIUTTO ROYALE
tomaat – mozzarella – Parmezaanse kaas – kerstomaat – rucola – 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo
Funghi & pancetta
mozzarella – Fontina kaas – kastanjechampignons – pancetta – uienmarmelade – peterselie
Salami finocchiona
tomaat – mozzarella – Toscaanse venkelsalami
Caprese
tomaat – mozzarella – huisgemaakte groene pesto – buffelmozzarella – kerstomaat – basilicum

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Pizzabakkers Copernicusstraat is 29.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.