de Ebeling

Meer informatie

Overtoom 52
1054 HK Amsterdam


Menukaart van de Ebeling

Laatst bijgewerkt op 31.01.2025
Klassiek gesorteerd
Keuze uit wit of bruin zuurdesembrood.
Carpaccio
Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pittenmix, rucola en tuinkers
14,50
Egg Norwegian
zalm, twee gepocheerde eieren en hollandaisesaus
16,00
Crispy chicken
zoetzure rode kool, little gem, rode peper, sesam, teriyakisaus en bosui
14,50
BLTC
ook vegan verkrijgbaar
14,00
Poached egg avocado
avocado, twee gepocheerde eieren, rucola en hollandaisesaus
14,00
Burrata
tomatensalade, rucola, basilicum, olijfolie en groene kruidencrumble
14,00
Hamburger
runderburger, bacon, little gem, tomatenrelish, piccalilly-mayonaise, oude kaas, uienringen en verse frites met mayonaise
21,00
Crunchy burger
little gem, rode ui, geroosterde paprika, vegan chili-mayonaise en verse frites met vegan mayonaise
21,00
Uitsmijter compleet
zuurdesembrood, ham, kaas, spek, champignons en tomaat
14,00
Garnalenkroketten
zuurdesembrood en remouladesaus
13,50
Kroketten
zuurdesembrood en mosterd
12,50
Croque monsieur
Old Amsterdam, beenham en gegratineerde kaas
12,00
Soep van het moment
wisselende seizoenssoep
8,50
Frites Parmezaan
met truffelmayonaise
6,50
Gemengde salade
komkommer, gekookt ei, spekjes en honing-tijm dressing
5,50
Verse frites
met mayonaise
5,50
Carpaccio
Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pittenmix, rucola en tuinkers
14,50
Gerookte zalm
crème fraîche, zuurdesemtoast en bieslook
14,50
Garnalenkroketten
zuurdesemtoast en remouladesaus
14,50
Steak tartaar
gekarameliseerde zilveruitjes, gepocheerd ei en croutons
14,00
Krokante kip
karaage kip, little gem, mayonaise van gefermenteerde knoflook, geroosterde paprika en knapperige bacon
13,50
Burrata
tomatensalade, rucola, basilicum, olijfolie en croutons
13,50
Loaded hummus
focaccia, bimi, kappertjes, gekarameliseerde ui, citroen, groene kruidencrumble en olijfolie
12,50
Soep van het moment
wisselende seizoenssoep
8,50
Caesar
kippendij, bacon, gepocheerd ei, Parmezaanse kaas, ansjovisdressing en croutons
18,50
Geitenkaas
komkommer, zongedroogde tomaat, pittenmix, rode ui, honing-tijm dressing en zuurdesemcrostini
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites of salade.
Flat iron steak
met kruidenboter
27,50
Kabeljauwfilet
hollandaisesaus en forelkaviaar
26,50
Boerderijkippetje
kruidenboter en gegrilde citroen
25,50
Spareribs
in de smoker bereid met barbecuesaus
25,50
Paddenstoelenrisotto
truffel, mascarpone, rucola, Parmezaanse kaas en hazelnoten
23,50
Beenhammetje
langzaam gegaard met honing-mosterdsaus
22,50
Kipsaté
kippendijen, satésaus, atjar, zoetzure komkommer, gebakken uitjes en kroepoek
22,00
Runderstoof met truffel
verse frites met truffelmayonaise en bosui
21,00
Hamburger
runderburger, bacon, little gem, tomatenrelish, piccalilly-mayonaise, oude kaas en uienringen
21,00
Crunchy burger
little gem, rode ui, geroosterde paprika en chili-mayonaise
21,00
Dame blanche
chocoladesaus, vanille-ijs en slagroom
9,00
Cheesecake met ijs
wisselende smaak
9,00
Crème brûlée wentelteefjes
rode vruchtencompote en vanille-ijs
8,50
Mango passie
mango-passievruchten bavarois, coulis en mango-ijs
8,00
Pistache affogato
espresso, pistache-ijs, pistache crunch, witte chocolade en een lange vinger
6,50
Liever iets anders? Bekijk ook onze drankenkaart
Borrelplank
loaded hummus, focaccia, nacho’s, gyoza’s, chicken bites, mini kipsaté en frites Parmezaan
25,00
Gemengd bittergarnituur
chilisaus en mosterd (15 stuks)
18,00
Nacho’s uit de oven
guacamole, tomaat, gesmolten kaas en zure room
11,50
Bitterballen
mosterd (8 stuks)
9,50
Chicken bites
chilisaus (6 stuks)
9,00
Crunchy cauliflower
piccalilly-mayonaise en bosui
8,50
Kaasstengels
chilisaus (6 stuks)
8,00
Gyoza’s
crispy chili-ponzudip, bieslook en bosui (6 stuks)
8,00
Brood met dips
kruidenboter en hummus
7,00
Gemarineerde olijven
5,00
Cheesecake
wisselende smaak
7,00
Appeltaart
met slagroom
6,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van de Ebeling is 31.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.