Cucina Casalinga - cucina italiana

Meer informatie

Stadionweg 271
1076 NZ Amsterdam


Menukaart van Cucina Casalinga - cucina italiana

Laatst bijgewerkt op 21.01.2025
Klassiek gesorteerd
4 - COURSES MENU PRIMAVERA
59,50
Polpo alla Griglia con Crema di Ceci e Pomodorini Confit.
Gegrillde octopus tentakels geserveerd op kikkererwtenpuree, verzegeld door geconfijte tomaatjes.
Carpaccio di Chioggia con Robiola e Noci
Dunne plakjes Chioggia biet harmonieus gerangschikt met romige geitenkaas uit Piemonte en knapperige noten, op smaak gebracht met een lichte vinaigrette.
Flan di Cipolle con Crema di Piselli e Capocollo
Een delicate flan op basis van ui, geserveerd met een fluweelzachte erwtencrème en verrijkt met plakjes knapperige capocollo.
Caponata Siciliana
Een Siciliaanse klassieker met aubergines, tomaten, olijven, kappertjes en bleekselderij, langzaam gekookt in een zoetzure saus, geserveerd als koud voorgerecht vol met mediterrane smaken.
Linguine al limone di Amalfi e acciughe di Cetara
Linguine pasta met sappige Amalfi citroenen en verfijnde Cetara ansjovis voor een verfrissend en hartig gerecht, waar citrus en umami samenkomen.
Tagliatelle del cortile
Tagliatelle van de boerderij met witte ragu van konijn, eend en kip. Een heerlijke combinatie van malse vleessoorten in een verfijnde saus voor een authentieke smaakervaring.
Ravioli vegetariani con burro, salvia e timo
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie of met paddenstoelen en truffel, geserveerd met een

vegetarisch vegetarisch

otersaus en verrijkt met aroma's van tijm en salie.
Agnello alla Pastora
Lamsschenkel bereid op herderswijze, langzaam gekookt tot malsheid. Vergezeld door een mix van mediterrane smaken, aromatische kruiden en specerijen. Geserveerd met aardappel puree met rozemarijn.
Trancio di spada in padella
Een sappige zwaardvisfilet, zachtjes bereid en geserveerd met een romige groentenpuree en snijbiet. Een combinatie van zeevruchten en de frisheid van de groenten voor een gebalanceerd en smaakvol gerecht.

vegetarisch vegetarisch

Polpette fritte al sugo
Vegetarische balletjes bereid met groenten, geserveerd met een heerlijke tomatensaus. Een smaakvol en smakelijk alternatief voor de traditionele gehaktballetjes.

vegetarisch vegetarisch

Formaggi
Een assortiment kazen afkomstig uit verschillende Italiaanse regio's, elk met hun unieke kenmerken. Van de zachte en romige kazen uit het noorden tot de gerijpte en robuuste kazen uit het midden en zuiden, biedt deze selectie een reis door de rijke diversiteit van Italiaanse kazen. Geserveerd met smaakvolle compotes en honing voor een authentieke ervaring.
Tiramisu
De beste ingrediënten voor onze klassieke tiramisù. Lagen van in koffie gedrenkte lange vingers, afgewisseld met de beste mascarpone en eieren, en bestrooid met bittere cacao.
Torta Caprese
De Torta Caprese is een heerlijk traditioneel gebak van het eiland Capri. Gemaakt met fijngehakte amandelen, pure chocolade, suiker en eieren, is deze taart zonder bloem. Het resultaat is een vochtig en rijk dessert, met een knapperige korst aan de buitenkant en een zachte chocoladekern. Een glutenvrije lekkernij voor de echte liefhebbers van chocolade en amandelen.

De bewerkingsstatus van de menukaart van Cucina Casalinga - cucina italiana is 21.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.