Dunne plakjes Chioggia biet harmonieus gerangschikt met romige geitenkaas uit Piemonte en knapperige noten, op smaak gebracht met een lichte vinaigrette.
Een delicate flan op basis van ui, geserveerd met een fluweelzachte erwtencrème en verrijkt met plakjes knapperige capocollo.
Vind ik lekker!
Caponata Siciliana
Een Siciliaanse klassieker met aubergines, tomaten, olijven, kappertjes en bleekselderij, langzaam gekookt in een zoetzure saus, geserveerd als koud voorgerecht vol met mediterrane smaken.
Vind ik lekker!
Primi
Linguine al limone di Amalfi e acciughe di Cetara
Linguine pasta met sappige Amalfi citroenen en verfijnde Cetara ansjovis voor een verfrissend en hartig gerecht, waar citrus en umami samenkomen.
Vind ik lekker!
Tagliatelle del cortile
Tagliatelle van de boerderij met witte ragu van konijn, eend en kip. Een heerlijke combinatie van malse vleessoorten in een verfijnde saus voor een authentieke smaakervaring.
Vind ik lekker!
Ravioli vegetariani con burro, salvia e timo
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie of met paddenstoelen en truffel, geserveerd met een
vegetarisch
Vind ik lekker!
otersaus en verrijkt met aroma's van tijm en salie.
Vind ik lekker!
Secondi
Agnello alla Pastora
Lamsschenkel bereid op herderswijze, langzaam gekookt tot malsheid. Vergezeld door een mix van mediterrane smaken, aromatische kruiden en specerijen. Geserveerd met aardappel puree met rozemarijn.
Vind ik lekker!
Trancio di spada in padella
Een sappige zwaardvisfilet, zachtjes bereid en geserveerd met een romige groentenpuree en snijbiet. Een combinatie van zeevruchten en de frisheid van de groenten voor een gebalanceerd en smaakvol gerecht.
vegetarisch
Vind ik lekker!
Polpette fritte al sugo
Vegetarische balletjes bereid met groenten, geserveerd met een heerlijke tomatensaus. Een smaakvol en smakelijk alternatief voor de traditionele gehaktballetjes.
vegetarisch
Vind ik lekker!
Formaggio e dolci
Formaggi
Een assortiment kazen afkomstig uit verschillende Italiaanse regio's, elk met hun unieke kenmerken. Van de zachte en romige kazen uit het noorden tot de gerijpte en robuuste kazen uit het midden en zuiden, biedt deze selectie een reis door de rijke diversiteit van Italiaanse kazen. Geserveerd met smaakvolle compotes en honing voor een authentieke ervaring.
Vind ik lekker!
Tiramisu
De beste ingrediënten voor onze klassieke tiramisù. Lagen van in koffie gedrenkte lange vingers, afgewisseld met de beste mascarpone en eieren, en bestrooid met bittere cacao.
De Torta Caprese is een heerlijk traditioneel gebak van het eiland Capri. Gemaakt met fijngehakte amandelen, pure chocolade, suiker en eieren, is deze taart zonder bloem. Het resultaat is een vochtig en rijk dessert, met een knapperige korst aan de buitenkant en een zachte chocoladekern. Een glutenvrije lekkernij voor de echte liefhebbers van chocolade en amandelen.
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Cucina Casalinga - cucina italiana is 21.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.