Brasserie Margaux

Meer informatie

Beethovenstraat 27-A
1077 HM Amsterdam


Menukaart van Brasserie Margaux

Laatst bijgewerkt op 27.02.2025
Klassiek gesorteerd
(12:00 – 16:00)
Œufs à la Florentine au Saumon
Getoast brioche met gepocheerd ei, gerookte zalm, gebakken spinazie en hollandaisesaus
18,00 +Supplement: Anna Dutch kaviaar
14,00
Brioche Poulet avec Avocado
Getoast brioche met gemarineerde kippendij, mashed avocado, kropsla, geschaafde Comté, chili vlokken en bieslook
17,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Brioche du Steak Tartare
Getoast brioche met steak tartaar, mosterdmayonaise, gepocheerde eieren, bieslook en chili flakes
16,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 + Anna Dutch kaviaar
14,00
Brioche aux Champignons Forestiers
Getoast brioche met bospaddenstoelen, truffelmayonaise, gepocheerd ei, geschaafde Comté, bieslook, watercress en cherrytomaat
15,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Croque-Madame
Traditionele Franse ‘Tosti’ met ham, Gruyère, Emmentaler, bechamelsaus, spiegelei en salade
18,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Salade Canard
Klassieke salade met gerookte eendenborst, geroosterde pompoen, ingelegde rode ui, croutons, Franse dressing met eendenjus
22,00 +Supplement: Foie gras
14,00
Salade César
Romeinse salade met gebakken kippendijen, zachtgekookt ei, Ortiz ansjovis, artisjokharten, croutons, Parmezaanse kaas en Caesar dressing
23,00
Soupe à l’Oignon
Klassieke Franse uiensoep met een crouton en Gruyère
15,00
‘La Signature de Margaux’
Gekonfijt aardappelkrokantje (3 st.) met steak tartaar, bieslook en Anna Dutch kaviaar
26,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Brioche au Foie Gras
Geroosterd brioche (2 st.) met foie gras, gerookte paling, tomatenchutney, venkel melange en foreleitjes
25,00 Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Escargots à la Bourguignonne
Wijngaardslakken (6 st.) in kruidenboter gegaard met stokbrood
18,00
Croquettes de Langoustine
Langoustine kroketten (2 st.) met gefrituurde peterselie, foreleitjes en citroenmayonaise
18,00
Croquettes de Comté
Comté en witte truffel kroketten (2 st.) met gefrituurde peterselie en mosterdmayonaise
15,00
Langoustine Gratinée
Gegratineerde langoustine met hollandaisesaus, Piment d’Espelette en citroen
22,00 +Supplement: Anna Dutch kaviaar
14,00
Coquilles
Gebakken coquilles met bloemkoolcrème, hazelnoot, gebakken bloemkool, en beurre blanc
24,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 +Anna Dutch kaviaar
14,00
Tartare de Bœuf
Klassieke steak tartaar met kappertjes, sjalotjes, peterselie, cornichons en Margaux steak tartaar saus geserveerd met crostini’s
19,00 Petit
28,00 +Supplement: Oester
4,50 +Foie Gras
14,00 +Zwarte herfsttruffel
7,50
Tartare Impérial
Klassieke steak tartaar met kappertjes, sjalotjes, peterselie, cornichons en Margaux steak tartaar saus, bekroond met een quenelle Anna Dutch kaviaar, geserveerd met crostini’s
50,00 Petit
82,00 Grand
Huîtres Fines de Claire
Krachtige volle oester uit Frankrijk met romige zilte smaak, met citroen en Mignonette saus
14,00 3 st.
27,00 6 st.
Huîtres Rockefeller Gratinées
Gegratineerde oester met spinazie en hollandaisesaus
16,00 3 st.
31,00 +Supplement: Anna Dutch kaviaar
14,00
Caviar
Osetra kaviaar 10 gr. / 28 gr. geserveerd met blini’s,
52,00
110,00
Plat du Jour – Dagprijs
Wisselend gerecht met bijpassend garnituur
Steak au Poivre
Steak van ossenhaas met groene peper-roomsaus
36,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 + Foie Gras
14,00
Tournedos Rossini
Steak van ossenhaas met aardappelpuree, spinazie, gebakken foie gras, zwarte herfsttruffel en Madeira jus
56,00
Steak de Chevreuil
Hertenbiefstuk geserveerd met aardappelpuree, rode kool, le Ratte chips en hertenjus
31,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 + Foie Gras
14,00
Côte de Bœuf
Côte de Bœuf 500 gr. met beenmerg, Madeira jus, bearnaisesaus en bieslook
68,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 +Foie Gras
14,00
Cabillaud
Kabeljauwhaas bereid met een krokante broodkorst, geserveerd met aardappelpuree, zuurkool en een romige grove mosterdsaus
29,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 + Anna Dutch kaviaar
14,00
Flétan
Heilbotfilet op de huid gebakken met kokkels, knolselderij crème, gebakken knolselderij, zeekraal en Champagne beurre blanc
32,00 +Supplement: Anna Dutch kaviaar
14,00
Magret de Canard
Gebakken eendenborst met aardpeercrème, gebakken spruiten, chips van de schil van de aardpeer en eendenjus
30,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50 +Foie Gras
14,00
Vol au Vent
Bladerdeeggebakje gevuld met paddenstoelen ragout, gebakken bospaddenstoelen, spinazie, boleet chips en peterselie olie
26,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Baguette au Beurre
Stokbrood met gezouten boter
6,00
Pommes Frites
Franse frietjes met mayonaise
6,00
Salade Verte
Kropsla en eikenblad met Franse dressing, bieslook en peterselie
6,00
Betterave à la Moutarde
Gepofte biet met geroosterde rode ui, grove mosterd vinaigrette en tuinkers
8,00
Purée
Romige aardappelpuree met bieslook
8,00 +Supplement: Zwarte herfsttruffel
7,50
Moelleux au Chocolat
Chocolade moelleux met chocolademousse, chocoladecrumble, steranijs roomijs en een gezouten karamelsaus
14,00
Crème Brûlée
Een romige vanille custard met een gekaramelliseerde suikerlaag
12,00
Tarte Tatin
Een ‘omgekeerde appeltaart’ met karamel en vanille roomijs
16,00
Dame Blanche
Vanille roomijs, crème Chantilly, chocoladecrumble en chocoladesaus
13,00
Assiette de Fromage
Een selectie van vijf kazen van l’Amuse met notenbrood en Franse compote
20,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Margaux is 27.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.