Bistro Bonjour

Meer informatie

Keizersgracht 770
1017 EB Amsterdam


Menukaart van Bistro Bonjour

Laatst bijgewerkt op 28.01.2025
Klassiek gesorteerd
SALADE BERGÈR
Gemengde salade met fetakaas
9,50
BRUSCHETTA
Geroosterd brood met mozzarella,basilicum, kappertjes,tomaat en knoflook
6,50
SALADE BONJOUR
Salade met geitenkaas uit de oven met thijm en honing
12,50
CARPACCIO DE BOEUF
Flinterdun gesneden ossenhaas met kappertjes en Parmezaanse kaas
11,50
SAUMON MARINÉ - SAUCE MOUTARDE
Gemarineerde zalm met mosterd-dillesaus
11,50
COCKTAIL CREVETTES HOLLANDAISE
Hollandse garnalencocktail
11,50
SALADE NIÇOISE
Salade met tonijn, ei, tomaat, komkommer, ui, olijven en ansjovis
9,50
CEASAR SALADE
Gemengde salade met gebakken kippendij stukjes en Ceasar dressing
10,50
Brood met verse kruidenboter
3,50
Brood met verse kruidenboter
3,50
SOUPE À L’OIGNON GRATINÉ
Gegratineerde uiensoep
6,50
ESCARGOTS DE LA MAISON
Slakken in huisgemaakte knoflookboter
8,50
GAMBAS CÉVENOLS
Gebakken reuzengarnalen met knoflook en peterselie.
13,50
COEUR D’ARTICHAUT FARCI AUX CHAMPIGNONS
Artisjokharten gevuld met gebakken champignons, ui en peterselie
8,00
FEUILLETÉ AUX ÉPINARDS
Bladerdeeg gevuld met spinazie en fetakaas
7,50
MOULES DU CHEF
Gebakken mosselen in provencaalse saus
9,50
MEDAILLONS DE VEAU - SAUCE ROQUEFORT
Kalfsoesters in roquefortsaus
20,50
TOURNEDOS HENRI IV
Tournedos in roquefortsaus
31,50
CHATEAUBRIAND, SAUCE POIVRE VERT (min. 2 pers)
Ossenhaas in een groene pepersaus (minimum 2 pers)
29,50
FILET DE BOEUF,SAUCE POIVRE VERT
Ossenhaas in een groene pepersaus
32,50
POULET,SAUCE CRÉME ET CHAMPIGNONS
Gegrilde kip met champignon-crèmesaus
18,50
MAGRET DE CANARD
Eendenborst in een sinaasappel-grand marnier saus
21,50
STEAK POIVRE
Rundvlees in een groene pepersaus
19,50
CÔTELETTES D`AGNEAU
Gegrilde lamskoteletten
29,50
RIBEYE
Ribeye met huisgemaakte knoflookboter
28,50
ENTRECÔTE
Entrecôte met huisgemaakte knoflookboter
28,50
PLAT D’AGNEAU AUX LÉGUMES
Lamsschouder uit de oven met groente
21,50
POISSON DU JOUR
Vis van de dag
22,50
SAUMON
Zalm met citroen-dille saus
24,50
GAMBA’S CEVENOLS
Gebakken reuzengarnalen met knoflook en peterselie
27,50
SOLE MEUNIÈRE Dagprijs
In roomboter gebakken zeetong
PLAT VEGETARIEN
Vegetarische dagschotel
18,50

vegetarisch vegetarisch

PROFITEROLLES
Met vanille ijs gevulde soesjes en warme chocoladesaus
9,00
MOUSSE AU CHOCOLAT
6,50
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
7,50
CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée
7,50
IRISH–SPANISH-ITALIAN-FRENCH COFFEE
Koffie met Jameson Whiskey/ Tia Maria Amaretto / Grand Marnier en slagroom
8,50
CRÊPE FLAMBÉE AU GRAND MARNIER
Flensje geflambeerd met Grand Marnier met vanille-ijs en slagroom
9,50
TIRAMISU
Huisgemaakte tiramisu
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Bonjour is 28.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.