Bar Restaurant De Kop van Oost

Meer informatie

Zeeburgerpad 1
1018 AH Amsterdam


Menukaart van Bar Restaurant De Kop van Oost

Laatst bijgewerkt op 21.01.2025
Klassiek gesorteerd
Aubergine
miso, gerookte aubergine, snijbiet en oesterzwam.
15,00
Burrata
courgette, rucola, rozijnen en macadamia.
12,00
Chinese Kool
Vietnamese pinda saus, chayotte en crispy chili ponzu.
12,00
Steak Tartaar
zuurkool, zure room, dille en aardappel 'frites'.
14,00
'Carbonara'
ramen, guanciale, enoki, paksoi, verse eidooier en buikspek.
15,00
Runderlende
courgette, mosterdzaad, pastinaak, saus van sherry en zwarte knoflook.
18,00
Ravioli
gamba, gember, lychee en kimchi beurre blanc.
16,00
Kabeljauw
choisam, edamame, roseval en saus van pancetta.
18,00
Hamachi
rode kool, dashi, zoute yoghurt en amarena kersen.
15,00
Dry Aged Cote de Boeuf
salsa verde en Hollandaise saus.
14,00
Boneless Kip
dragon saus, 700/800 gram.
40,00
Tarbotbine
paling beurre blanc, 600/700 gram.
45,00
Friet
van Frietboutique met mayonaise.
6,00
Mousseline
fluweelzacht met bieslook.
6,00
IJsbergsla
kruidenyoghurt dressing en huisgemaakte furikake.
6,00
Puntpaprika
geroosterd, ricotta en komijn.
8,00
Paddenstoelen
verse eidooier, broodkruim en peterselie.
8,00
Klassiek
mignonette en citroen.
4,20
Aziatisch
tom kha kai, bosui en passievrucht.
4,20
Rockefeller
spinazie en Hollandaise saus.
4,20
Beignet
roodbloem kaas, vijg en zwarte olijf.
4,00
Brioche Toast
vijg, balsamico, gefermenteerde knoflook.
4,00 supplement Iberico.
3,50
Pani Puri
krabsalade, tom kha kai en edamame.
3,00
Krokante Rijst
steak tartaar en gochujang.
4,00
Eggs Norwegian
gerookte zalm, bieslook en Hollandaise saus.
14,00
Eggs Benedict
ham, bieslook en Hollandaise saus.
12,00
Paddenstoelen
comte, truffel crème en Hollandaise saus.
14,00
Smash Burger
gefermenteerde knoflook, rode ui, rucola en oude kaas.
18,00 supplement bacon.
3,50
Salami Milano
ricotta, paprika en komijn.
15,00
Gerookte Zalm
edamame, courgette, radijs en huisgemaakte furikake.
15,00
Geroosterde Vijg
feta, zwarte knoflook en balsamico.
14,00 supplement Iberico.
5,00
Kroketten
salade en mosterd.
12,00
Boeren Tosti
jonge kaas, oude kaas, ham en ketchup.
10,00
Aubergine
miso, gerookte aubergine, snijbiet en oesterzwam.
15,00
Burrata
courgette, rucola, rozijnen en macadamia.
12,00
Caeser Salad
gepocheerd ei, parmezaan, ansjovis en croutons.
14,00 supplement kip.
4,00
Steak Tartaar
zuurkool, zure room, dille en aardappel ‘frites’.
14,00
Runderlende
courgette, mosterdzaad, pastinaak en saus van sherry en zwarte knoflook.
18,00
Ravioli
gamba, gember, lychee en kimchi beurre blanc.
16,00
Hamachi
rode kool, dashi, zoute yoghurt en amarena kersen.
18,00
Friet
van Frietboutique met mayonaise.
6,00
Mousseline
fluweelzacht met bieslook.
6,00
IJsberg Sla
kruidenyoghurt dressing en huisgemaakte furikake.
6,00
Puntpaprika
geroosterd, ricotta en komijn.
8,00
Paddenstoelen
verse eidooier, broodkruim en peterselie.
8,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bar Restaurant De Kop van Oost is 21.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.