Auberge cuisine Française

Meer informatie

Albert Cuypstraat 58-60
1072 CV Amsterdam


Menukaart van Auberge cuisine Française

Laatst bijgewerkt op 20.01.2025
Klassiek gesorteerd
‘Roomijs van Gillardeau oester’
met hazelnoot, consommé glacée van gerookte tarbot en Imperial kaviaar
‘Ventreche’ van tonijn
met Imperial kaviaar, salade van geroosterde broccoli met vinaigrette van mosterd en Gillardeau oester
‘Aardappel ‘os a moelle’
met gerookte haring, kalfsmerg en Imperial kaviaar
‘Langoustine gekonfijt in eendenvet’
met arabica boon, jus van dashi en eendenlever
‘Blauwe kreeft gepocheerd in warme gelei van zolderspek’
met Australische wintertruffel en vin jaune
Zeebaars gepoft op de schubben’
met gerookte paling, jus van gefermenteerde kool en Australische wintertruffel
‘Krokante zwezerik’
met crème van BBQ sardientjes gebraiseerde artisjok in boter met garum van sardien
‘Reerug gegaard in hooi’
met jus van Padron peper, pruim met mosterd ketchup
‘Duif geroosterd
met olijf en duivengarum onder de huid’ gedehydrateerde biet, saus vierge met gezouten sinaasappel en kappertjes
‘Nederlandse kazen selectie’ geserveerd
met confituren van Joke
‘Appel’ sorbet
met gember en gezouten karamel
‘Gianduja chocolade’
met verveine, Lapsang Souchong en rauwe cacao
‘Gieser Wildeman peer’
met witlof, huxelrebe en roos sorbet Minimale bereidingstijd van 30 minuten
3 G A N G E N N A A R K E U S ( V O O R | H O O F D | D E S S E R T S )
238,00
4 G A N G E N N A A R K E U S ( V O O R | V O O R / H O O F D | H O O F D | D E S S E R T S )
298,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Auberge cuisine Française is 20.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.