met gerookte paling, jus van gefermenteerde kool en Australische wintertruffel
Vind ik lekker!
‘Krokante zwezerik’
met crème van BBQ sardientjes gebraiseerde artisjok in boter met garum van sardien
Vind ik lekker!
‘Reerug gegaard in hooi’
met jus van Padron peper, pruim met mosterd ketchup
Vind ik lekker!
‘Duif geroosterd
met olijf en duivengarum onder de huid’ gedehydrateerde biet, saus vierge met gezouten sinaasappel en kappertjes
Vind ik lekker!
D E S S E R T S
‘Nederlandse kazen selectie’ geserveerd
met confituren van Joke
Vind ik lekker!
‘Appel’ sorbet
met gember en gezouten karamel
Vind ik lekker!
‘Gianduja chocolade’
met verveine, Lapsang Souchong en rauwe cacao
Vind ik lekker!
‘Gieser Wildeman peer’
met witlof, huxelrebe en roos sorbet Minimale bereidingstijd van 30 minuten
Vind ik lekker!
3 G A N G E N N A A R K E U S ( V O O R | H O O F D | D E S S E R T S )
238,00€
Vind ik lekker!
4 G A N G E N N A A R K E U S ( V O O R | V O O R / H O O F D | H O O F D | D E S S E R T S )
298,00€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Auberge cuisine Française is 20.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.