29 Spices

Meer informatie

Elandsgracht 36
1016 TW Amsterdam


Menukaart van 29 Spices

Laatst bijgewerkt op 26.02.2025
Klassiek gesorteerd
Samosa
Een hartige vulling van gekruide aardappelen en erwten, gevuld in een driehoekig deeg.
Vanaf de grond
Gespleten kikkererwten met ui, kruiden en specerijen.
Samosa Pav
Gefrituurde samosa met pittige aardappelen en een hartige vulling van erwten, tussen pavlova's met ...
Garnalen Koliwada
Knapperig gebakken, matig gekruid met karwijzaad en kruiden, sappig, pittig.
Kip 365
Kip bedekt met een licht pittig-zure mix en gefrituurd.
Pani-puri
Koud geserveerd. Knapperige gefrituurde zelfgemaakte dumplings gemaakt van bloem en griesmeel gevuld met aardappel, witte erwten, ui en kruiden.
Dahi puri
Knapperige zelfgemaakte dumplings gevuld met aardappel, een mix van kruiden en gearomatiseerde granaatappelyoghurt.
Masala papad
Papadum met salsa, kruiden en munt.
Geserveerd met rijst
Van de tadka
Zachte en romige mix van linzen, getemperd met Indiase kruiden.
Navratan Korma
Een traditionele combinatie van negen verschillende groenten en noten, gekookt in een milde saus.
Saag Paneer
Cottage cheese bereid met kruiden en specerijen in een spinaziemengsel.
Dal Makhani
Zwarte en witte linzen, kidneybonen met boter, uien, knoflook en gember.
Chole
Indiase kikkererwten gekookt met ui, tomaat, gember, knoflook en zelfgemaakte kruiden.
Malai Kofta
Gefrituurde huisgemaakte kofta van kaas, aardappelen en kruiden in een zachte saus van room, ui en tomaten.
Paneer Mastani
Indiase cottage cheese bereid in een rijke botersaus.
Paneer Tikka Masala
Paneer gemarineerd met yoghurt en een mix van kruiden
Paneer Jalfrezi
Roergebakken cottage cheese met gekruide groenten en paprika.

vegetarisch vegetarisch

Lam Korma
Lamsvlees gekookt in een romige currysaus met kokos en verschillende soorten noten
Kolhapuri Kip
Smaakvolle gemarineerde kip, bereid met diverse geroosterde kruiden en pasta.
Kip tikka masala
Kip gemarineerd met yoghurt, een mengsel van verse kruiden en citroensap.
Garnalen Mango
Garnalen, mango en kokosnoot met huisgemaakte kruiden, getemperd met fenegriekzaad en curryblaadjes.
Lamscurry
Lamsvlees met zelfgemaakte currykruidenmix en romige tomatensaus, op laag vuur gestoofd.
Gebraden kip
Geroosterde kip met fenegriekzaad, curryblaadjes en pittige kruiden, gekookt in uien-tomatensaus.
Rogan Josh
lamsvlees gestoofd met een jus op smaak gebracht met alkanetbloem en aromatische kruiden.
Boterkip
Stukjes gegrilde kip (tandoori kip) gekookt in een zachte, boterachtige en romige saus op basis van tomaten.
Garnalen Masala
Geroosterde tijgergarnalen met geurige kruiden, fenegriekzaadjes en curryblaadjes, gekookt in uien-tomatensaus.
Kip Korma
Kip bereid in een romige currysaus met kokos en verschillende soorten noten.
Bhuna Gosht
Gemarineerd lamsvlees, gekookt in eigen jus met huisgemaakte kruiden.
Jeera Rijst
chili kaas knoflook naan
Boter Naan
Kaas Naan
Knoflook Naan
Uiensalade
Papad
3 gangen Traditioneel:Veg / Non Veg
Streetfoodmenu van de dag
Gobi manchurian
Een populair gerecht van licht beslagen en ondiep gebakken gemarineerde bloemkool, geserveerd met verse zelfgemaakte gember, knoflook, chili en sojasaus. Geserveerd met basmatirijst.
Delhi samosa chaat
Knapperige pasteitjes gevuld met gekruide aardappel en verse kruiden. Geserveerd met tamarinde- en korianderchutney, en gegarneerd met bhujia, verse ui, tomaat, yoghurt en koriander.
Hakka-noedels
Garnalen / Kip Smakelijke noedels bedekt met gember, knoflook, chilipeper en sojasaus, gemengd met gebakken paprika, uien, wortelen en kool.
Tangra chili kip
Gemarineerde kipreepjes met gember-knoflook, sojasaus, gebakken met ui, chilipepers en bereid met een mix van Indo-Chinese sauzen.
Chilli Paneer
Gemarineerde paneer met gember, knoflook en sojasaus, roergebakken met ui, chilipepers en Indo-Chinese saus.
Paneer Manchurian
Garnalen / Kip Licht gepaneerde en ondiep gebakken gemarineerde cottage cheese met een mix van kruiden. Geserveerd met Basmati rijst
Biryani uit Hyderabad
Kip / Lam Basmatirijst gekookt met geurige kruiden, yoghurt, koriander, munt, ui, saffraan, noten en groenten. Langzaam gekookt tot de aromatische smaken vrijkomen.

vegetarisch vegetarisch

Gajar ka Halwa
Geraspte wortelen, langzaam gekookt in melk en khoya.
Gulab Jamun
Zachte khoya donuts met room en noten.
Rasmalai
Sponsachtige, zachte kaasdumplings die in suikersiroop worden gekookt en vervolgens worden geweekt in romige kardemom-saffraanmelk.

De bewerkingsstatus van de menukaart van 29 Spices is 26.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.