Van der Valk Hotel Avifauna

Meer informatie

Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn


Menukaart van Van der Valk Hotel Avifauna

Laatst bijgewerkt op 15.01.2025
Klassiek gesorteerd
Pinsa Caprese
Italiaans Brood | Tomaat | Buffelmozzarella | Pancetta | Olijven | Rucola
13,50
Smashed Avocado Sandwich
Gepocheerd Ei | Avocado | Bacon | Tomaat | Rode Ui | Koriander
14,25
Uitsmijter 'Avifauna'
Drie Biologische Eieren | Ham, kaas, rosbief en/of spek naar keuze
12,50
Rundercarpaccio met Alphenbrood
Pesto | Parmezaanse Kaas I Pijnboompitten | Zongedroogde Tomaten | Balsamicodressing
15,00
Kroketten
Twee Ambachtelijke Rundvleeskroketten | Bruin- of witbrood naar keuze
10,75
Indonesische Kipdijsaté (150gr)
Atjar | Pindasaus | Frites | Kroepoek
18,50
Dubbele Boeren Tosti
Beenham | Boerenkaas | Radijs | Komkommer | Sla | Bruin- of witbrood naar keuze
11,25
Loaded Fries ‘Istanbul’
Kipshoarma | Friet | Sla | Tomaat | Kaas | Knoflooksaus | Peterselie
14,50
Twaalfuurtje
Huzarensalade | Tomatensoepje | Rundvleeskroket
15,25
Omelet “Groene Hart”
Drie biologische eieren | Tomaat | Boerenham | Kaas
11,00
Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als lunchgerecht
Caesar Salade
Romaine Sla I Kip | Ei I Bacon I Kruiden | Knoflook | Parmezaanse Kaas | Broodcroutons
18,50
Panzanella Salade
Tomaat | Komkommer | Olijven | Brood | Knoflook | Ui | Bleekselderij | Basilicum | Oregano | Parmezaanse Kaas
15,00
Vegan Salade
Vegan Kip | Tomaat | Komkommer | Radijs | Vegan Kaas | Romaine Sla
18,50
Poké Bowl
Sushi Rijst | Tonijn | Zalm | Mango | Edamame Bonen | Zeewier | Komkommer | Wortel | Radijs
18,50
Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
Biologische Tomatensoep
Balletjes | Vermicelli
7,50
Franse Uiensoep
Kaasbroodje
7,50
Rundvlees Bouillon
Wortel | Selderij | Prei | Vermicelli | Rundermerg
8,50
Bisque
Schaaldierensoep | Rivierkreeftjes | Knoflookcroutons | Zure Room
13,00
De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
Brood & Boter
Broodspecialiteiten | Kruidenboter | Alphense Kaassalade | Roomboter
8,00
Hollandse garnalen
Romaine Sla | Cocktailsaus
16,75
Carpaccio ‘Italy’
Rundercarpaccio | Parmezaanse Kaas | Pijnboompitten | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Pesto | Balsamicodressing
15,75
CarpaccioTartufo
Rundercarpaccio | Parmezaanse Kaas | Zwarte Olijven | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Truffelmayonaise
16,75
Proeverij Avifauna
Gerookte Zalm | Carpacciorolletje | Gemarineerde Tonijn | Hollandse Garnalen | Seranoham met Meloen
19,50
Gebakken Champignons
Knoflook | Witte Wijn | Bosuitjes
11,00
Gepofte Knolselderij
Crème van Rode Biet | Knolselderij Chips | Hazelnoten | Frambozen Glacé
14,50
Steak Tartaar (streekproduct)
Rundvlees | Ei | Augurk | Kappertjes | Ui
16,00
Gebrande Zalm
Rauwe Zalm | Sojasaus | Zoethout | Limoen | Sla | Wortel | Sinaasappel |Tuinkers
16,50
Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
Australische Angus Biefstuk (200g)
Vleesjus | Kruidenboter
26,00
Varkensschnitzel
Gepaneerd varkensvlees | Peper-, stroganoff- of champignonroomsaus
21,50
Varkensschnitzel “Suisse”
Gepaneerd Varkensvlees | Ham | Kaas | Champignon | Roomsaus
23,50
Jamaican Jerk Chicken
Halve Kip | Mini Mais | Paprika | Zoete Aardappel
25,00
Indonesische Kipdijsaté (240g)
Nasi | Atjar | Kroepoek | Satésaus
26,75
Gebakken Kalfslever
Spek | Ui | Jus
25,00
Varkenshaas
Omwikkeld met Serranoham | Geglaceerde Penen | Spitskool | Pepersaus
25,50
Entrecote (Graan Gevoerd) (220g)
Black Angus Rund | Paddenstoelen |Peterselie | Peterseliewortel | Ui | Bearnaisesaus
34,50
Speenvarkenrack van het Iberico Varken (330g)
Honing- Soja Glacé | Zoete Aardappel | Bosui | Groene Asperge | Zwarte Knoflookmayonaise
32,50
Chateaubriand (voor 2 personen)
Seizoensgroenten | Vleesjus
69,50
Suprême van Maïskip
Prei | Rozemarijn | Gevogeltejus | Peren | Beukenzwam
24,50
Roerbak Surf & Turf
Ossenhaas | Gamba | Bospeen | Lente-Ui | Paprika | Mais | Chimichurri Saus | Rijst
28,00
Kabeljauwrugfilet
Peultjes | Lente-Ui | Wortel |Saffraansaus
27,50
Tonijnsteak van de gril
Shiitake | Paksoi | Soja Noedels | Sojasaus
27,50
Noordzeetong
In roomboter gebakken
47,50
Vispannetje “Avifauna”
Doradefilet | Zalm | Coquille | Grote Garnalen | Kreeftensaus
29,00
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
Paddenstoelen Wellington
Bladerdeeg | Paddenstoelen |Kruidensaus | Groenten Parels
22,50

vegetarisch vegetarisch

Indiase Stoofschotel
Kikkererwten | Ananas | Tomaat | Zoete Aardappel | Kokosroom | Bloemkool | Tofu | Basmatirijst
22,50
Vegan Burger
Friet van zoete aardappel | Mayonaise | Tomaat | Komkommer | Walnoten
22,00
De heerlijkste desserts
Appel Caramel
Caramel | Groene Appel Sorbetijs | Calvados
11,50
Dame Blanche
Vanille-ijs | Warme Chocoladesaus | Slagroom
10,00
Van der Valk Sorbet
Aardbeienijs | Vanille-ijs | Slagroom | Aardbeiensaus | Vruchten
10,00
Panna Cotta
Sinas Roomijs | Kumquats | Oreo Crumble
11,00
Eclair met Banketbakkersroom
Malaga-IJs|Boerenjongens | Amandelcrunch | Koffiesiroop
10,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Van der Valk Hotel Avifauna is 15.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.