1. Gang
Een oester met citroen, limoen, tabasco en peper uit de molen
2. Gang
Rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten, parmezaanse kaas
Alternatief voor 2. Gang
n een balsamicodressing
3. Gang
Een shooter van strandkrabbenbisque met Hollandse garnalen
Alternatief voor 3. Gang
n een crème fraiche kraag
4. Gang
Groene asperges met een roosje parmaham, een gepocheerd kwarteleitje en grove mosterdsaus
5. Gang
Gebakken rode mul op een bedje van zwarte tagliatelle en Hollandaise saus
6. Gang
Langzaam gegaarde kalfssucade, julienne van voorjaarsgroente,
Alternatief voor 6. Gang
en truffelrisotto en een appelcalvadosjus
7. Gang
Vier soorten kaas met notenbrood en vijgencompote
8. Gang
Een melange van sorbetijs met vers fruit en hangop
Vind ik lekker!
Menu I
68,25€
1. Gang
Een amuse: een Thais Kai Yang spiesje met een Oosters sausje
2. Gang
Salade met Hollandse garnalen, peultjes, haricots verts, avocado en groene asperges
3. Gang
Pomodori venkelsoep
4. Gang
Lamskoteletjes met tijmjus, jonge rozevalaardappels
Alternatief voor 4. Gang
n voorjaarsgroenten
5. Gang
Vers fruit met kwark en vanille-ijs
Vind ik lekker!
Menu II
97,50€
1. Gang
Een amuse: zalmbonbon met avocadomousse
2. Gang
Drie verse oesters uit Zeeland
3. Gang
Een salade met 'Livar' ham met gemarineerde groene en witte asperges en een balsamicodressing
4. Gang
Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon met kervel
5. Gang
Stukje gebakken kabeljauwrug, roergebakken spinazie met een groene mosterdsaus
6. Gang
Een frisse citroenspoom
7. Gang
Een trio van kalfsvlees, bestaande uit kalfsentrecote, stoverij van kalfsvlees en kalfsworstje met aardappelmousseline, jonge voorjaarsgroente en een truffeljus
8. Gang
Crème Brulée met sinaasappeltonen
9. Gang
Een kaasplankje met noten en druiven
Vind ik lekker!
Menu III
81,25€
1. Gang
Een amuse van zalmtartaar en een gebakken kwartel-ei
2. Gang
'Vitello Tonato' Fijngesneden kalfslende, tonijnmayonaise en een frisse salade
3. Gang
Een proeverij van runderbouillon, een spinazie- en
Alternatief voor 3. Gang
en gerookte zalmsoepje
4. Gang
Gebakken kalfsentrecote met een romige paddestoelenrisotto, een tuintje van jonge groente en een rode wijnjus
5. Gang
Een chocoladedroom: witte- en bruine chocolademousse, chocoladetaartje en chocolade-ijs
6. Gang
Een kaasplankje met noten en druiven
Vind ik lekker!
Menu IV
85,15€
1. Gang
Een amuse van rundercarpaccio en filet américain
2. Gang
Een romige aspergesoep met witte en groene asperges
3. Gang
Een trio van zalm: zalmmousse, gerookte zalm en
Alternatief voor 3. Gang
en stukje gebakken zalm
4. Gang
Rundertournedos met roergebakken voorjaarsgroente, rosevalaardappels en een honing-tijmjus
5. Gang
Drie soorten sorbet-ijs met vers fruit en slagroom
6. Gang
Een kaasplankje met noten en druiven
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Ik kom bij je koken is 15.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.