Ik kom bij je koken

Meer informatie

Cornelis de Vlamingstraat 41
2406 GT Alphen aan den Rijn


Menukaart van Ik kom bij je koken

Laatst bijgewerkt op 15.01.2025
Klassiek gesorteerd
Walking dinner
100,75
1. Gang Een oester met citroen, limoen, tabasco en peper uit de molen
2. Gang Rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten, parmezaanse kaas
Alternatief voor 2. Gang n een balsamicodressing
3. Gang Een shooter van strandkrabbenbisque met Hollandse garnalen
Alternatief voor 3. Gang n een crème fraiche kraag
4. Gang Groene asperges met een roosje parmaham, een gepocheerd kwarteleitje en grove mosterdsaus
5. Gang Gebakken rode mul op een bedje van zwarte tagliatelle en Hollandaise saus
6. Gang Langzaam gegaarde kalfssucade, julienne van voorjaarsgroente,
Alternatief voor 6. Gang en truffelrisotto en een appelcalvadosjus
7. Gang Vier soorten kaas met notenbrood en vijgencompote
8. Gang Een melange van sorbetijs met vers fruit en hangop
Menu I
68,25
1. Gang Een amuse: een Thais Kai Yang spiesje met een Oosters sausje
2. Gang Salade met Hollandse garnalen, peultjes, haricots verts, avocado en groene asperges
3. Gang Pomodori venkelsoep
4. Gang Lamskoteletjes met tijmjus, jonge rozevalaardappels
Alternatief voor 4. Gang n voorjaarsgroenten
5. Gang Vers fruit met kwark en vanille-ijs
Menu II
97,50
1. Gang Een amuse: zalmbonbon met avocadomousse
2. Gang Drie verse oesters uit Zeeland
3. Gang Een salade met 'Livar' ham met gemarineerde groene en witte asperges en een balsamicodressing
4. Gang Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon met kervel
5. Gang Stukje gebakken kabeljauwrug, roergebakken spinazie met een groene mosterdsaus
6. Gang Een frisse citroenspoom
7. Gang Een trio van kalfsvlees, bestaande uit kalfsentrecote, stoverij van kalfsvlees en kalfsworstje met aardappelmousseline, jonge voorjaarsgroente en een truffeljus
8. Gang Crème Brulée met sinaasappeltonen
9. Gang Een kaasplankje met noten en druiven
Menu III
81,25
1. Gang Een amuse van zalmtartaar en een gebakken kwartel-ei
2. Gang 'Vitello Tonato' Fijngesneden kalfslende, tonijnmayonaise en een frisse salade
3. Gang Een proeverij van runderbouillon, een spinazie- en
Alternatief voor 3. Gang en gerookte zalmsoepje
4. Gang Gebakken kalfsentrecote met een romige paddestoelenrisotto, een tuintje van jonge groente en een rode wijnjus
5. Gang Een chocoladedroom: witte- en bruine chocolademousse, chocoladetaartje en chocolade-ijs
6. Gang Een kaasplankje met noten en druiven
Menu IV
85,15
1. Gang Een amuse van rundercarpaccio en filet américain
2. Gang Een romige aspergesoep met witte en groene asperges
3. Gang Een trio van zalm: zalmmousse, gerookte zalm en
Alternatief voor 3. Gang en stukje gebakken zalm
4. Gang Rundertournedos met roergebakken voorjaarsgroente, rosevalaardappels en een honing-tijmjus
5. Gang Drie soorten sorbet-ijs met vers fruit en slagroom
6. Gang Een kaasplankje met noten en druiven

De bewerkingsstatus van de menukaart van Ik kom bij je koken is 15.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.