Buuren Fine Dining

Meer informatie

Hooftstraat 161
2406 GH Alphen aan den Rijn


Menukaart van Buuren Fine Dining

Laatst bijgewerkt op 15.01.2025
Klassiek gesorteerd
Wilde zalm
Wilde zalm terrine ingelegd met Hollandse garnalen geserveerd met blini`s, whisky crème met Big Peat en veldsla aangemaakt met verse kruiden.
15,50
Soep van de chef
Dagelijks wisselende soep
12,50
Runder carpaccio
Carpaccio ingelegd met Savora mosterd, uitgebakken buikspek, eendenlever, kappertjes gebakken in olijfolie, gekonfijte mini pomodori en truffel kaas
18,50
Terrine eendenlever
Terrine van eendelever, Granny Smith ingekookt met piment en sherry azijn, brioche en dadel gevuld met geitenkaas en omwikkeld met spek.
18,00
Gandaham en St. Agur
Rouleaux van Gandaham en St. Augur, champignon, gebrande walnoot, cranberrycompote, krokant zuurdezem daarbij hazelnoot-salie vinaigrette.
15,50
Kalkoen
Gebakken kalkoen medaillon geserveerd met dragonboter, zuurkool ingekookt met Cava, gebakken bospaddenstoelen en cranberrysaus ingekookt met rum.
28,50
Vleesspecialiteit
Dagelijks wisselende vleesspecialiteit
25,00
Visspecialiteit
Dagelijks wisselende visspecialiteit
25,00
Grain-fed ossenhaas
Gebraden grain-fed ossenhaas, dikke frieten, boontjes met spek en een traditionele stroganoff saus op basis van vodka en Cognac.
32,50
Eekhoorntjesbrood risotto
Risotto gegaard met eekhoorntjesbrood, geitenkaas uit het Groene Hart, gekarameliseerde pastinaak en gebakken oesterzwammen.
24,00
Zeetong
Zeetong a la meuniere, 500-600 gram sortering (alleen op reservering)
Baba au rum
Baba au rum met mascarpone crème en bokkenpootjes roomijs.
10,50
Crème brulée
Crème brulée van sinaasappel en Grand Marnier met chocolade ijs.
9,00
Petit Grand Dessert
Combinatie van verschillende desserts
14,00
Kaasplateau
Daarbij Kletzen toast en noten-vijgen chutney
14,00
Taartje stoofpeer
Taartje van stoofpeer en karamel, vanille ijs en warme kersen met Kirschwasser.
10,50
Brood met knoflookmayo
Brood van Zonneveld met knoflookmayo
5,50
Friet met Belgische mayo
5,50
3 gangen menu vanaf
Carpaccio, terrine eendenlever, ossenhaas, kaas en grand dessert 4,50 supplement (zeetong uitgesloten)
45,50
4 gangen menu vanaf
Carpaccio, terrine eendenlever, ossenhaas, kaas en grand dessert 4,50 supplement (zeetong uitgesloten)
53,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Buuren Fine Dining is 15.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.