Brasserie Julia

Meer informatie

Sluiskade 16
1357 NX Almere


Menukaart van Brasserie Julia

Laatst bijgewerkt op 09.01.2025
Klassiek gesorteerd
Burgers (200 gr.) worden geserveerd op een biologisch broodje en met frites.
American burger |
met Cheddar, bacon, ui, augurk en tomaat
16,00
Carpaccio burger |
met truffelmayonaise, Parmezaan en pijnboompitten
17,75
Buffalo Ranch burger |
met gorgonzola en Marsala champignons
17,75
Iberico burger |
met Chorizo, manchego, aioli, tomaat
17,75
Vegaburger |
met humus, tomaat, muhammara
17,75
Extra frites |
4,00
Wilde Zeeuwse Creuses nr.3 |
3,80 per stuk
22,00 per 1/2 dozijn
Greveling nr.2 |
4,30 per stuk
25,00 per 1/2 dozijn
Gillardeau |
5,85 per stuk
34,00 per 1/2 dozijn
Proeverij van koude oesters |
25,00
Hele kreeft thermidor |
45,00
Hele kreeft met een champagne sabayon |
45,00
Parelhoen |
Met Pappardelle en een truffelsaus
24,00
Gebakken kalfslever met spek en uien |
24,00
Tamme eendenborst |
met een amarena kersensaus
26,00
Biefstuk van de ossenhaas
30,00
Black angus biefstuk
met een bitterbal van rundersukade
25,00
Tournedos rossini |
met eendenlever, rode wijn saus en truffel
34,00
Klassieke steaktartaar aan tafel bereid
13,50 100 gr. Geserveerd met toast |
24,00 200 gr. Geserveerd met groene salade en frites |
Extra frites |
4,00
Extra salade |
3,50
Atlantische tong met rivierkreeft, gember en banaan |
23,00
Vis van de dag |
25,00
Zalm |
met een kruidenkorst
24,00
Geroosterde kabeljauw |
met een aardappel knoflook puree
26,00
In roomboter gebakken sliptong (drie stuks) |
28,50
In roomboter gebakken zeetong |
47,00
Zeeduivel |
met romige kerrie mosselen
26,00
Dame blanche |
8,00
Vanille ijs met advocaat |
8,00
Crème brûlée van witte chocolade |
8,50
Wentelteefjes van fries suikerbrood met kaneelijs |
8,50
Cheesecake met smaak van de week |
8,50
Een maandelijks wisselend kaasplateau |
met vijgenbrood en een abrikozen compôte
14,00
Soep van de dag |
8,00
Franse uiensoep |
met gegratineerde oude kaas crouton
8,00
Bouillabaisse (vissoep) |
met rouille, croutons en Gruyére kaas
14,50
Brood met wisselend garnituur |
9,50
Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en pijnboompitten |
extra supplement eendenlever | 5,00
13,50
Tempura van rode mul |
Met mango habanera salsa en gegrilde tomaat
14,50
Gerookte eendenborst |
Met een gelei van balsamico, geitenkaas, suikernoten, appel
15,00
Vis hors-d'oeuvre
met tonijnsalade, gerookte zalm, paling, heilbot en Hollandse garnalen |
15,50
Hollandse garnalen met cocktailsaus |
15,50
Salade van gekarameliseerde peer en gorgonzola |
10,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Julia is 09.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.