Klassieke Chinese saus met heerlijke ananas-aroma.
Vind ik lekker!
Pangangsaus
Klassieke Indonesische saus met een zoete/pikante smaak. Ideaal bij vis en vlees.
Vind ik lekker!
Oestersaus
Originele Chinese saus met een heerlijke oesteraroma.
Vind ik lekker!
Zwarte pepersaus
Bereid met vers gemalen zwarte pepers. Ideaal voor vlees liefhebbers
Vind ik lekker!
Zwartebonen saus
Bekende saus uit China op basis van zwarte bonen, knoflook, uien en chilipepers. Ideaal bij vis, vegetarisch en vlees.
vegetarisch
Vind ik lekker!
Ketjap saus
Zoete Indonesische saus op basis van ketjap, boter, chili en knoflook.
Vind ik lekker!
Gonbao saus
Een van de bekendste pikante kruiden sauzen uit Szechuan. Ideal bij groente en vleesgerechten.
Vind ik lekker!
Sze Chuan saus
Een saus die vernoemd is naar het plaatsje Sze Chuan in China, dat bekend staat om het pikante eten. Bereid met diverse Chinese kruiden. Ideaal voor vlees en vis.
Vind ik lekker!
Knoflooksaus
Saus op basis van verse knoflook en kruiden. Voor ”look-lovers”.
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Wok in Vuur en Vlam is 13.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.