Hart van India

Meer informatie

Gedempte Nieuwesloot 4B
1811 KT Alkmaar


Menukaart van Hart van India

Laatst bijgewerkt op 09.01.2025
Klassiek gesorteerd
Chicken soup
7,50
Lamb soup
Lams soep
8,50
Dal soup
Linzen soep
6,50
Papperdam 2pcs
Knapperige Indiase chips, bereid uit linzen en kruiden.
2,00
Veg Samosa 2pcs
Groentemelange pastei met groene chutney
6,50
Chicken Samosa 2pcs
Kipgehakt pastei met groene chutney.
7,50
Lamb Samosa 2pcs
Lamsgehakt pastei met groene chutney.
8,50
Chilli Alloo
Gegrilde aardappelen in chilisaus met uien en paprika.
7,00
Chilli Paneer
Gegrilde Indiase kaas in chilisaus met uien en paprika
8,50
Mix vegetable pakora
Gefrituurde stukjes aardappelen, bloemkool, uien en spinazie gemarineerd in mild gekruid kikkererwtenmeel.
8,50
Hot chicken wings
Kipvleugels gemarineerd in heet gekruid yoghurt en gegrild in de Tandoor.
9,00
Paneer Pakora
Gefrituurde Indiase kaas gemarineerd met kikkererwten meel en Indiase specerijen.
8,50
Chicken seekh kabab
Gemarineerd kipgehakt uit Tandoor met gember, knoflook en groene rawit.
9,50
Mutton seekh kabab
Gemarineerd lamsgehakt uit Tandoor met gember, knoflook en groene rawit.
10,50
Hara Bhara kebab
Gegrilde kebab gemaakt van spinazie, aardappelen, doperwten en Indiase specerijen.
7,50
Chilli prawn
Gegrilde garnalen in chilisaus met uien en paprika.
10,50
Fish Pakora
Gefrituurde stukjes pangasiusfilet gemarineerd in mild gekruide kikkererwtenmeel.
10,50
Hart van India special non-veg mix starter
Een speciaal assortiment van voorgerechten.
18,50
1. Gang Meat samosa
2. Gang Chicken Seekh kebab
3. Gang Chicken tikka (gegrilde stukjes kipfilet, gekruid met een zachte knoflook marinade en Indiase specerijen, bereid in de Tandoor).
Hart van India special veg mix starter
Een speciaal assortiment van voorgerechten.
16,50
1. Gang Vegetarische samosa
2. Gang Paneer pakora
3. Gang Chilli alloo
Alle gerechten worden standaard geserveerd met rijst OF naturel naan.
Tandoori chicken (with bone)
Gemarineerd kipfilet met Indiase kruiden gegrild in de Tandoor.
19,50
Tandoori chicken tikka (boneless)
Kipfilet gemarineerd in amandel, cashewnotensaus en Indiase specerijen, gegrild in de Tandoor.
22,00
Tandoori hariyali chicken tikka
Kipfilet gemarineerd in muntsaus en Indiase specerijen, gegrild in de Tandoor.
22,00
Tandoori malai chicken tikka
Gegrilde kipfilet met room en speciale kruiden.
22,00
Tandoori chicken seekh kebab
Gekruid kipgehakt met gember, knoflook en groene pepers gegrild in de Tandoor
22,50
Tandoori lamb tikka
Stukjes lamsvlees gemarineerd in yoghurt en speciale Tandoori kruiden, gegrild in de Tandoor.
24,00
Tandoori garlic lamb tikka
Lamsvlees gemarineerd met knoflook en Indiase specerijen, gegrild in de Tandoor.
24,50
Tandoori lambs seekh kebab
Gekruid lamsgehakt met gember, knoflook en groene pepers gegrild in de Tandoor.
24,00
Mixed Grill
Speciale combinatie van verschillende Tandoori gerechten (Tandoori chicken, Seekh kebab, Tandoor lamb tikka en Tandoori chicken tikka)
27,00
Tandoori King Prawns
Grote garnalen gemarineerd en gegrild in de Tandoor.
24,50
Tandoori Fish Tikka
Gemarineerde pangaiusfilet met Indiase specerijen en gegrild in de Tandoor.
24,00
Tandoori Paneer Tikka
Gemarineerde Indiase kaas met Indiase kruiden, geroosterd in de Tandoor
19,50

vegetarisch vegetarisch

Alle gerechten worden standaard geserveerd met rijst OF naturel naan.
Butter Chicken (mild)
Populair Noord- Indiaas gerecht met malse stukjes gemarineerd kipfilet, eerst gegrild in de Tandoor vervolgens bereid in een romige tomaten curry verrijkt met Indiase specerijen.
22,00
Chicken Korma
Kippenvlees bereid in een romige saus van kokos, amandel en rozijnen.
22,00
Chicken Curry
Indiase kipcurry in de traditionele en authentieke stijl. Stukjes kipfilet in een curry van bruin gebakken uien, yoghurt, knoflook, gember en aromatische specerijen.
22,00
Chicken Mango
Een uniek recept van onze chef-kok. Stukjes kipfilet bereid in een curry op basis van mangopuree en Indiase kruiden.
22,00
Chicken Jalfrezi
Typisch Indiase gerecht met kipfilet, paprika, uien, gember, tomaten en Indiase kruiden
22,00
Chicken Karahi
Chicken karahi is anders dan de gebruikelijke suspect, het is iets nieuws. Kip gemaakt met verse tomaten, gember, paprika, rode chili, kurkuma en knoflook. De smaken van dit gerecht zijn onverslaanbaar en werken zo goed als je kip curry wilt, maar dan anders
22,00
Chicken Tikka masala
Er bestaat geen twijfel over chicken tikka masala. Het is een vaste favoriet in Indiase keuken. Chicken tikka zijn gegrilde stukjes kip die eerst worden gemarineerd in kruiden en gekruide yoghurt en vervolgens tot in de perfectie wordt gegrild. Deze rokerige en aromatische malse stukjes worden gestoofd in een romige, heerlijke en smaakvolle uien-tomatenmasala, bekend als Tikka masala.
22,00
Chicken Saag
Deze Chicken Saag is heerlijk fris, aards en intens smaakvol. Gemaakt met kip, versgemalen kruiden, spinazie en een romige currysaus.
22,00
Chicken Kali Mirch
Chicken Kali Mirch is een onweerstaanbare aromatische Indiase kipcurry gestoofd met veel zwarte peper in yoghurt saus.
22,00
Chicken Rogan Josh
Mughlai gerecht uit Kasmir met stukjes kipfilet in een curry van bruin gebakken uien, yoghurt, knoflook, gember en aromatische specerijen.
22,50
Chicken Balti
Chicken Balti is een heerlijk rijke curry met een saus op basis van tomaten vol smaak van knoflook, koriander en kruiden.
22,00
Chicken Madras
Chicken Madras is eigenlijk een pittige curry. Het belangrijkste verschil met gewone kip curry is het kruidenmengsel en de smaak in de Madras-currysaus. Een Madras curry is een vrij hete curry met een donkerrode dikke saus. De kleur komt van de pepers en paprikapoeder. Het heeft licht pittige tonen door de toevoeging van tamarinde en fenegriek.
22,00
Chicken Vindaloo (zeer pittig)
Chicken Vindaloo is gereduceerd tot simpelweg het “heetste” gerecht op het menu, maar dit iconische gerecht zit vol met gedurfde, uitgebalanceerde en complexe smaken van versgemalen kruiden, geurige aromaten. Kashmiri rode pepers geven precies de juiste hoeveelheid warmte en die klassieke vurige rode kleur zonder de prachtige smaken eronder in te halen
22,00
Chefs’s Speciality chicken
22,50
Alle gerechten worden standaard geserveerd met rijst OF naturel naan.
. Lambs Rogan Josh
Mughlai gerecht uit Kasmir met stukjes lamsvlees in een curry van bruin gebakken uien, yoghurt, knoflook, gember en aromatische specerijen.
24,50
Lamb Madras
Lam Madras is eigenlijk een pittige curry. Het belangrijkste verschil met gewone lams curry is het kruidenmengsel en de smaak in de Madras-currysaus. Een Madras curry is een vrij hete curry met een donkerrode dikke saus. De kleur komt van de pepers en paprikapoeder. Het heeft licht pittige tonen door de toevoeging van tamarinde en fenegriek.
24,00
Lamb Kali Mirch
Lam Kali Mirch is een onweerstaanbare aromatische Indiase lams curry gestoofd met veel zwarte peper in yoghurt saus.
24,00
Lamb Karahi
Lams karahi is anders dan de gebruikelijke suspect, het is iets nieuws. lams gemaakt met verse tomaten, gember, paprika, rode chili, kurkuma en knoflook. De smaken van dit gerecht zijn onverslaanbaar en werken zo goed als je lams curry wilt, maar dan anders.
24,00
Lamb Balti
Lamb Balti is een heerlijk rijke curry met een saus op basis van tomaten vol smaak van knoflook, koriander en kruiden.
24,00
Lamb Jalfrezi
Typisch Indiase gerecht met lams, paprika, uien, gember, tomaten en Indiase kruiden
24,00
Lamb Curry
Indiase lamscurry in de traditionele en authentieke stijl. Stukjes lams in een curry van bruin gebakken uien, yoghurt, knoflook, gember en aromatische specerijen.
24,00
Lamb Saag
Deze lams Saag is heerlijk fris, aards en intens smaakvol. Gemaakt met lams, versgemalen kruiden, spinazie en een romige currysaus
24,00
Lamb Vindaloo (zeer pittig)
lams Vindaloo is gereduceerd tot simpelweg het “heetste” gerecht op het menu, maar dit iconische gerecht zit vol met gedurfde, uitgebalanceerde en complexe smaken van versgemalen kruiden, geurige aromaten. Kashmiri rode pepers geven precies de juiste hoeveelheid warmte en die klassieke vurige rode kleur zonder de prachtige smaken eronder in te halen.
24,00
Lamb shahi Korma
Lamsvlees bereid in een romige saus van kokos, amandel en rozijnen.
22,00
Chefs specialty lamb
24,50
Alle gerechten worden standaard geserveerd met rijst OF naturel naan.
Fish Curry
Indiase vis curry in de traditionele en authentieke stijl. Stukjes vis in een curry van bruin gebakken uien, yoghurt, knoflook, gember en aromatische specerijen.
24,00
Fish Masala
Ervaar de onweerstaanbare smaken van Fish Masala. Een verleidelijk gerecht dat sappige vis combineert met aromatische specerijen en kruiden. Deze heerlijke delicatesse van Fish Masala staat bekend om zijn levendige en gedurfde smaken en biedt een perfecte balans tussen pittigheid en warmte. Elke hap van Fish Masala is een culinaire reis die de natuurlijke smaken van de Masala-melange naar voren brengt
24,00
Fish Madras
Fish Madras is een pittige curry. Het belangrijkste verschil met gewone vis curry is het kruidenmengsel en de smaak in de Madras-currysaus. Een Madras curry is een vrij hete curry met een donkerrode dikke saus. De kleur komt van de pepers en paprikapoeder. Het heeft licht pittige tonen door de toevoeging van tamarinde en fenegriek.
24,00
Fish Vindaloo (zeer pittig)
Fish Vindaloo is gereduceerd tot simpelweg het “heetste” gerecht op het menu, maar dit iconische gerecht zit vol met gedurfde, uitgebalanceerde en complexe smaken van versgemalen kruiden, geurige aromaten. . Kashmiri rode pepers geven precies de juiste hoeveelheid warmte en die klassieke vurige rode kleur zonder de prachtige smaken eronder in te halen.
24,00
Prawn Korma
Garnalen bereid in een romige saus van kokos, amandel en rozijnen.
24,50
Prawn Masala
Ervaar de onweerstaanbare smaken van Prawn Masala. Een verleidelijk gerecht dat sappige garnalen combineert met aromatische specerijen en kruiden. Deze heerlijke delicatesse van Prawn Masala staat bekend om zijn levendige en gedurfde smaken en biedt een perfecte balans tussen pittigheid en warmte. Elke hap van Prawn Masala is een culinaire reis die de natuurlijke smaken van de Masala-melange naar voren brengt.
24,00
Mixed Seafood curry (chefs specialty)
25,00
Alle gerechten worden standaard geserveerd met rijst OF naturel naan.
Paneer Kali Mirch
Paneer Kali Mirch is een onweerstaanbare aromatische Indiase Paneer curry gestoofd met veel zwarte peper in yoghurt saus.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Paneer Jalfrezi
Paneer Jalfrezi is een kleurrijke vegetarische gerecht gemaakt met huisgemaakte kaas en groenten zoals uien, tomaten, groene/rode paprika’s en Indiasche specerijen. Het is een gezond recept dat vrij populair is bij Paneer liefhebbers.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Paneer Mango
Een uniek recept van onze chef-kok. Stukjes huisgemaakte kaas bereid in een curry op basis van mangopuree en Indiase kruiden.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Mattar Paneer
Mattar Paneer is een populair Noord-Indiaas gerecht van Indiase kaas, ook bekend als Paneer, en erwten gekookt in een pittige en smaakvolle curry.
18,50

vegetarisch vegetarisch

Alloo Mattar
Alloo Mattar is een populair Noord-Indiaas gerecht van aardappelen en erwten gekookt in een pittige en smaakvolle curry
18,00

vegetarisch vegetarisch

Saag Paneer/ Saag Alloo
Deze Saag Paneer/Alloo is heerlijk fris, aards en intens smaakvol. Gemaakt met Indiase kaas of aardappelen, versgemalen kruiden, spinazie en een romige currysaus.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Shahi Paneer (mild)
Shahi Paneer is een sappig Indiaas gerecht van zachte paneer drijvend in een romige jus. Dit gerecht gemaakt met Indiase kaas gestoofd in een uien-notenpasta en verrijkt met yoghurt en milde kruiden.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Channa Pindi
Een uniek recept dat niet veel saus bevat en gemaakt is met zachte, malse witte kikkererwten, geurige gember-knoflook, pittig Chana Masala poeder en pittig droog mangopoeder
18,00

vegetarisch vegetarisch

Aloo Gobi
Aloo Gobi is een Indiaas vegetarisch gerecht gemaakt met aardappelen, bloemkool, specerijen en kruiden.
18,00

vegetarisch vegetarisch

Karahi Paneer
Dit gerecht is een Indiaas roerbakgerecht met verse paneer, paprika’s en tomaten en de pittige geur van korianderzaad om een smaakvolle masala te creëren.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Dal Tadka
Dal Tadka is een populair Indiaas gerecht waarbij de gele gekruide linzen worden afgewerkt met een tempering gemaakt van olie en kruiden
18,50

vegetarisch vegetarisch

Mushroom Do Pyaza
Mushroom do pyaza-recept is een smaakvol, heerlijk gerecht met champignons gekookt met licht gekarameliseerde uien, tomaten en gemalen kruiden.
18,50

vegetarisch vegetarisch

Begun ka bhartha
Begun ka Bharta is een zeer populaire Punjabi vegetarische gerecht die in heel Noord-India wordt genoten. Begun ka Bharta heeft een zeer rokerige smaak door het roosteren van de aubergine in de Tandoor. Traditioneel wordt de aubergine in vuur geroosterd, de schil eraf gepeld, gehakt en vervolgens toegevoegd aan een curry met ui en tomaat. De rokerige auberginecurry met gepureerde aubergine past heel goed bij roti/naan en een eenvoudige salade
19,50

vegetarisch vegetarisch

Bhindi masala
Bhindi Masala is een gerecht uit Noord -India, gemaakt met okra, hele en gemalen specerijen, kruiden, ui en tomaten. Het is mild pittige semi droge curry en vol smaken die afkomstig is van de gebakken okra en garam Masala
19,50

vegetarisch vegetarisch

Karahi mix vegetable
Dit gerecht is een Indiaas roerbakgerecht met verschillende soorten groenten en de pittige geur van korianderzaad om een smaakvolle masala te creëren
19,50

vegetarisch vegetarisch

Dal makhni
Er zijn enkele gerechten die de Punjabi-keuken vertegenwoordigen, als geen ander. Dal Mahni is een van hen. Het is een van de meest populaire linzenrecepten uit de Noord-Indiase Punjabi-keuken en is gemaakt met zwarte linzen en bruine bonen. Linzen en bruine bonen worden gekookt in een gekruide ui-tomatenbasis, met royale hoeveelheden boter en room.
18,50

vegetarisch vegetarisch

(geserveerd met raita)
Veg biryani
19,50
Chicken briyani
22,50
Lams biryani
24,50
Prawns biryani
24,50
Basmati rijst
Witte rijst
5,50
Pulao rijst
6,50
Matter Pulao rijst
Gebakken erwten rijst
7,50
Raita
Yoghurt met komkommer, uien en tomaat.
2,50
Frietjes
3,50
Green salade
Salade met tomaat, komkommer en rode uien.
2,50
Naan
Indiaas wit brood.
3,50
Roti
Indiaas bruin brood uit de Tandoor.
3,75
Butter Naan
Indiaas brood met extra boter.
4,00
Garlic Naan
Indiaas brood gevuld met knoflook.
4,00
Chilli Naan
Indiaas brood gevuld met groene peper
4,00
Garlic Chilli Naan
Indiaas brood met knoflook en groene peper.
4,50
Cheese Naan
Indiaas brood gevuld met kaas
4,50
Peshwari naan
Indiaas brood met kokos, droge fruit en noten.
5,00
Keema naan
Indiaas brood gevuld met kippengehakt.
5,50
Alloo Paratha
Indiaas brood gevuld met aardappelen en Indiase specerijen.
4,50
Mango chutney
Mango saus
1,75
Mint chutney
Munt saus
1,50
Imli chutney
Tamarinde saus
1,50
Chef’s hot chutney
Zeer pittige saus
1,75
Achaar
2,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hart van India is 09.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.